Esenyurt'ta bina önünde nasıl cip yıkarsın gerginliği

Esenyurt'ta bina önünde nasıl cip yıkarsın gerginliği
Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'ndeki 1011'inci Sokak'ta bir binanın önünde cipini yıkayan Şaban G. beklemediği bir tepki ile karşılandı. Park ettiği cipini yıkamaya başlayan adama komşusu Ayser S.'den tepki geldi. Kadın önce sözlü olarak tepki verdiği Şaban G.'nin aracının üzerine çöp dökerek zarar verdi.

Esenyurt'ta bir binanın önüne park edilen lüks cipin yıkanmasına sinirlenen kadın yanına getirdiği çöp kutusundaki çöpleri dökerek, araca zarar verdi. Araç sahibi ve kadın birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olay, Talatpaşa Mahallesi'ndeki 1011'inci Sokak'taki bir evin önünde meydana geldi. Şaban G., her zamanki gibi lüks cipini park ettikten sonra aracı yıkamaya başladı. Komşusu Ayser S., bu duruma sinirlenerek, iddiaya göre, "Burası oto yıkama yeri mi? Lüks arabaya biniyorsun, kapının önünde yıkamaya kalkıyorsun" diyerek tepki gösterdikten sonra yanında getirdiği çöp kutusundakileri boşalttı. Aracının kaputunda çıkmayan izler oluştuğunu görünce çok sinirlenen Şaban G., kadın ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.