Esenyurt'ta fırına silahlı saldırı!

Esenyurt'ta fırına silahlı saldırı!
İstanbul Esenyurt'ta bir fırına silahlı ve sopalı saldırı gerçekleştirildi.3 araçla gelen saldırgınlar saldırı sonrasında olay yerinden hızla uzaklaştı.

Esenyurt İstiklal Mahallesi Çiftçi Sokak'ta bulunan fırının önüne gelen 3 araçlık grup silah ve sopalarla saldırdı. Bazı saldırganlar fırına ateş açarken bazıları da sopalarla camlara vurdu. Kapalı kasa araçtan inen saldırganlar mahalleliyi de korkuttu. İsabet eden kurşunların ve sopa darbelerinin etkisiyle fırının camları kırıldı. Olayın ardından şüpheliler geldikleri araçlarla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.  Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak olay yeri incelemesi yaptı. Öte yandan fırına saldıran şüphelilerin Esenyurt'ta başka bir fırın işlettiği ve aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edildi.

Kameraya kaydedildi
Olay anı ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde fırının önünde 3 araç görülüyor. Kapalı kasa bir araçtan inen 2 kişi sopalarla fırının camlarına vuruyor. Bir kişi silahla fırına ateş açıyor. Ardından şüpheliler geldikleri araçlarla olay yerinden uzaklaşıyor.  DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.