Esenyurt'ta gelecek var

Esenyurt'ta gelecek var
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, ilk ilçe teşkilatı ziyaretini Esenyurt'a yaptı. Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay ve partililerle buluşan Şahin, “Esenyurt'ta büyük bir karşılık buluyoruz. Ciddi bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. O yüzden ilk olarak buraya geldik” dedi

Teşkilatlanma sürecine devam eden Gelecek Partisi'nde İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, ilk ilçe teşkilatı ziyaretini Esenyurt'a yaptı. Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay tarafından ağırlanan Şahin, Esenyurt'ta gördükleri umudun kendileri için çok anlamlı olduğunu belirtti. Şahin'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Karatay da, “Gelecek Partisi her şeyden önce sözünde duran dürüst, şeffaf yönetime imza atan bir siyasi harekettir. Biz bunu sadece söylemlerde değil eylemlerde de harekete geçirmeye çalışıyoruz. Ben 18 Şubat'ta ilçe başkanlığı mazbatamı alınca söz verdim. İlk ilçe binasını biz açacağız dedim. Tabii o zaman bu salgın yoktu. Nasip olmadı. Ama şu şartlarda dahi il başkanımızın bizi ziyaret etmesi, ilçemize gelmesinden dolayı da teşekkür ediyorum. Umarım Esenyurt için hayırlı olur. Esenyurt'un Gelecek Parti'sinin imzasına ihtiyacı var. Bunu hep birlikte başaracağız. Hepimizin buna ihtiyacı var. Bunu hep birlikte başarmamız gerekiyor” diye konuştu.

Seçime hazır hale geleceğiz
Gelecek Partisi'nin ara vermeden seçim çalışmalarına hazırlandığını ifade eden Şahin, “Selam vermeye geldik ama büyük bir heyecan gördük. Bu süreç ortadan kalktıktan sonra ben Esenyurt teşkilatını gözümde canlandırmaya çalışıyorum. Bugün yola çıktık. İlk sözümjüz de Esenyurt'taydı. Tabii Esenyurt ilçesi İstanbul'un en büyük ilçesi. Siyaseten bizim cidd ibir karşılık bulacağımız bir yer. Burada ciddi bir karşılık bulacağımıza inanıyoruz. Bunun için de çok önemli bir ilçe başkanıyla yola çıktık. Ki bu tespitimizde ne kadar haklı olduğumuzu da her geçen gün görüyoruz. Kadın ve gençlik kollarımız atandı, Esenyurt'un her bir noktasında var olacak bir teşkilat ortaya koyacağız. İstanbul'un her yerinde bu teşkilatlanma sürüyor. Muhtemelen haziran ayı da kongrelerimizi başlatarak, partimizi seçime hazır hale getireceğiz. Çok ciddi bir talep var ciddi bir ilgi var. Bu da bizim umutlarımızı güçlendiriyor. İstanbul'un her bir noktasından farklı telefonlar alıyoruz. Bu da partimizin tanındıkça toplumda karşılık bulacağının bir göstergesidir. Bize İstanbul emanet edildi. Biz bu emaneti inşallah en iyi şekilde taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

gelecek partisi esenyurt


Yapamaz dediler yaptık
Gelecek Partisi için herkesin “imkansız” yorumunda bulunduğunu ama kendilerinin bütün kesimleri yanıltan güçlü bir irade koyduğunu vurgulayan Şahin, “Parti kuramaz dediler kurduk. Çok büyük bir cesaret gösterdik. Sonrasında 52 il başkanımız atandı bu sürece rağmen hala teşkilatlanma çalışmamız devam ediyor. İnsanların güvenebileceği, sırtını dayayabileceği yeni bir siyasi harekete ihtiyaç var. Gelecek Partisi işte bu partidir. İktidar partisi ve CHP dahil ayakta duran çözüm sunan, eylem planı teklifiinde bulunan tek bir parti var biziz. Niye? Çünkü fikirsel altyapısı çok sağlam. İnşallah her geçen gün daha iyiye gideceğiz” diye konuştu.

gelecek partisi esenyurt

Davutoğlu'nu taklit ediyorlar
İktidar partisinin köşeye sıkıştığını ve hiçbir şekilde proje üretemediğini iddia eden Şahin, “Bakın bizim genel başkanımız Ahmet Davutoğlu, yaşanan sorun ve sıkıntılara ilişkin bir proje ortaya koyuyor. İki gün sonra bir bakıyoruz iktidar partisi bizim genel başkanımızın projesini kendi projesiymiş gibi halka anlatıpi, bundan yararlanmaya çalışıyor. Neden? Çünkü artık üretecek, bir çare bulacak, bir sıkıntıya derman olacak halleri kalmamıştır. Artık umut Gelecek Partisi'dir, gelecek olan Gelecek Partisi'dir” dedi.

BARIŞ KIŞ

gelecek partisi esenyurt

gelecek partisi esenyurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum