Esenyurt' ta kadınlar sporla tanıştı

Esenyurt' ta kadınlar sporla tanıştı
Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Çiğdem Çınar öncülüğünde, Bfit Barbaros Hayrettin Paşa Spor Salonu'nda girişimci üç kadın spor hocasının desteğiyle, hayatında hiç spor yapmamış kadınlar sporla tanıştı. Başkan Çınar etkinliğin tüm yaz boyunca devam edeceğini belirtti.

Hayatında hiç spor yapmamış Esenyurtlu kadınlar sporla tanıştı. Bu projeye öncülük yaptığı için duygularını dile getiren Çınar, “Esenyurt'lu kadınlarımızın daha sağlıklı bir ömür geçirebilmeleri için başlattığımız farkındalık çalışmalarının ilkini çok keyifli bir şekilde gerçekleştirdik. Bugüne kadar hiç spor yapmamış kadınlarımızın hem eğlenceli bir gün geçirmelerini hemde ilk defa kendileri için birşeyler yapmalarına vesile olduk. Kadınlarımızın kendilerine vakit ayırması gerektiğini düşünüyorum. Onları biraz da olsa ev, iş hayatından soyutlandırıp, onlar için farklı bir atmosfer yaratmaya çalıştık. Bize bu etkinlikte sonsuz destek veren Bfit Barbaros Hayrettin Paşa spor salonuna, kadın destekçisi Sibel hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kadınlarımız tarafından çalışmamız yoğun ilgiyle karşılandı. Sağlıkla ilgili farkındalık çalışmalarımız tüm yaz boyunca devam edecektir. Kadın birlikte olunca güzel” ifadelerini kulladı.

esenyurtlu kadınlar

Amacımıza ulaşıyoruz

Etkinliğin amacına değinen spor hocası Sibel Perin, “Kadınların sosyal hayattaki varlıklarını daha ön plana çıkarmalarını ve özgüvenlerini kazanmalarını sağlamak adına böyle bir girişimde bulunarak franchising (imtiyaz) almaya karar verdik. İlçemizde bulunan kadın kolları meclisi ile görüşerek birlikte bir işbirliği yapmaya karar verdik ve bu etkinliğe katıldık. Etkinliğin amacı daha önce hiç spor yapmamış kadınları spor ile buluşturmaktı. Yavaş yavaş sabırla amacımıza ulaşıyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.