Esenyurt'un devası görev için hazır: Eksik kalmadı!

Esenyurt'un devası görev için hazır: Eksik kalmadı!
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette önemli mesajlar verdi. İlçe Başkanı Halis Kahriman'ı çalışmaları nedeniyle kutlayan Yeneroğlu, “Esenyurt teşkilatlanma anlamında çok güzel bir örnek. Bugün burada görüyorum ki Esenyurt'un devası görev için hazırdır” diye konuştu

Demokrosi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcıları Av. Mustafa Yeneroğlu ve Nazlı Seda Vural, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Halis Kahriman ve DEVA Partisi'nin Esenyurt'taki ilçe yöneticileri ile bir araya gelen genel başkan yardımcıları gördükleri manzara karşısında büyük bir memnuniyet yaşadıklarını kaydetti. “Burada çok yoğun bir katılım ve vatandaşlarımızın büyük bir ilgisini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Genel Başkan Yardımcısı Vural, Esenyurt'un İstanbul için önemine dikkat çekti. Vural, “Esenyurt'ta çok ciddi bir nüfus var. Bununla beraber gençler de yoğunlukta. Böyle önemli bir ilçede bu kadar sıkı bir oluşum sağlayabilmek değerli” diyerek Esenyurt İlçe Başkanı Kahriman'ı tebrik etti.


Hukuk düzeni yok mafya düzeni var

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeneroğlu ise son zamanlarda gündeme gelen Sedat Peker'in ortaya çıkışının bir tesadüf olmadığını anlattı. Türkiye'deki siyasi zaafın Sedat Peker gibilere koz verdiğini kaydeden Yeneroğlu, “Hangi sorunu konuşacak olursak olalım en önemli sorun; açlık, parasızlık. Bugün mafya deniyor, mafyanın da en büyük sebebi hukuksuzluk. Hukuğun olmadığı yerde mafyalar olur. Hukuğun olmadığı yerde suç örgütleri, mafyalar devlete çöker. O sebepten dolayı neticeleri konuşmanın anlamı yok, sonuçları konuşmanın anlamı yok, sebepler üzerinde durup ilerlemek zorundayız. Biz mafyaların da partisine bakmıyoruz. Mafyaların ve mafya düzeninin tamamına karşı çıkıyoruz. İnşallah iktidara geldiğimizde de bu mafya düzeni kalmayacak. Bakın kendileri de söylüyor; “Ben kötü isem. Bu kötüler içinde en iyisi benim” diyor. Böyle olunca düşünüyorsun bir suç örgütü lideriyle, bakanı ayıran tek şey bakanın oturduğu koltuk mu? İnsanlara anket yapıyorlar. Suç örgütü liderini mi bakanı mı haklı buluyorsunuz diye, sonuç millet suç örgütü liderini maalesef haklı buluyor. Bu skandallar daha da büyüyecek. Her gün birkaç skandalla karşı karşıyayız. Bu dönemde kötülük o kadar sıradan bir şey oldu ki artık dikkate bile almıyoruz. Çok büyük sayılabilecek skandallar bile artık sıradan gelmeye başladı. Bu sebeplerden dolayı Türkiye'ye yeni bir soluk lazım” dedi.

 

esenyurt deva partisi


Gelecek için planlarımız var

DEVA Partisi'nin her anlamda önemli işler yapabilmek adına geleceği dahi planladığını vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Yeneroğlu, “Siyaset kültürünü, anlayışını değiştirmemiz lazım. Bunun için buraya geldik. Şu ana kadar yaptığımız teşkilatlanma çalışmalarının dışında, geleceğe yönelik de plan ve programımızı yapmaya başladık. Biz istiyoruz ki seçimler gelmeden önce; önümüze bakalım. Mesela para politikalarıyla ilgili DEVA Partisi ne diyor? Bunları hazırlıyoruz. 90 günlük planlar yapacağız. Yasal veya yapısal meseleleri ayırıp ona göre çalışacağız. Tabii ki bunlar hızlıca çözülecek şeyler değil. Türkiye o kadar tahrip edildi ki bir restorasyona ihtiyaç var. Şu an bırakın iktidar olmayı iktidar yürüyüşümüz bile ülkeye bir umut oldu. Bizim yönetime gelmemizle birlikte insanların yeniden yüzü gülecek, herkes mutlu olacak. Bakın bugün yurtdışındaki sermaye sahibi insanlar Türkiye'ye gelmiyor. Niye? Çünkü hukuk yok, güven yok, ekonomi bozuk” diye konuştu.


Esenyurt örnek oldu

Teşkilatlanma çalışmaları hakkında da konuşan Yeneroğlu, Esenyurt İlçe Teşkilatı'na övgüler dizdi. Yeneroğlu, “İstanbul'da yeni bir süreç başlatacağız. 24 ilçemiz var. İlçe başkanlarımız büyük bir gayretle çalışıyorlar. 15 ilçemiz daha teşkilatlanmadı. Bu konuda ciddi eksikliklerimiz var ama bunları kısa sürede çözüp tamamlayacağız. Esenyurt'ta bugün nasıl koşuyorsanız diğer ilçelerdeki kardeşlerimizde koşacak. Bunun için önümüzdeki birkaç gün içinde gerekeni yapacağız. Yeni kurulacak ilçelerimizle de İstanbul'da binlerce insanımız olacak. Bizim sadece İstanbul'da 60 bin üyemiz olmalı. Ondan sonra şu engel, bu engel önemsiz şeyler. Engelleri bahane edemeyiz. Medya bize yeterince yer vermiyor vs gibi şeyleri baz almamak lazım. Bu zaten böyle. Biz en iyi şekilde teşkilatlanıp yola devam edeceğiz. Bugün Esenyurt'ta bu farkı görebiliyorum” şeklinde konuştu.


Esenyurt'a hizmet için varız

Toplantıda konuşan DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman ise “Esenyurt'ta partimize yönelik ciddi bir ilgi var. Türkiye'nin mozaiği olan Esenyurt sahip olduğu nüfusu, genç potansiyeli ile birlikte İstanbul'un en büyük ilçesi. Böyle bir ilçede, yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor olmamız İstanbul için de Türkiye için de DEVA Parti'mizin iktidar yürüyüşünün somut delilidir. Biz partimizin bayrağını yukarıya çıkarmak ve Esenyurt'a hizmet etmek için varız, göreve de hazırız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.