Esenyurt'ta kıyafet deneyen kadının çantasından cüzdanı çalındı

Esenyurt'ta kıyafet deneyen kadının çantasından cüzdanı çalındı
Esenyurt’ta bir kişi, giyim mağazasında kıyafet deneyen müşterinin çantasından cüzdanını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen pazartesi akşam saatlerinde Esenyurt Yenikent Mahallesinde bulunan giyim mağazasında yaşandı. Bir kişi kıyafet denemek için girdiği mağazada çantasını rafa astı. Bu sırada mağazaya giren başka bir kadın, kıyafetleri inceledikten sonra asılı olan çantayı fark etti. Çantanın içinden cüzdanı alan şüpheli, kendi çantasına koyup mağazadan ayrıldı. Bu sırada deneme kabininden çıkan kadın, cüzdanının olmadığını fark edince mağazanın güvenlik kameralarını incelemek istedi. Hırsızlığı fark eden mağdur kadın, görüntülerle beraber polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.


"KAMERA AÇISINI KAPATIP, CÜZDANI ÇANTASINA KOYUYOR"

Mağazada yaşanan hırsızlığı anlatan çalışan Esra Yazıcıoğlu, "Olay gününde müşteriler mağazada kıyafet deniyordu. O sırada başka biri mağazaya girdi. Çantanın asılı olduğunu fark edince kamera açısını kapatıp, cüzdanı çantasına koyuyor. Daha sonra mağazadan uzaklaşıyor. Müşteri daha sonra yanıma gelip, güvenlik kameralarına bakmak istedi. Biz de beraber bakınca, bu şekilde gerçekleştiğini fark ettik. Cüzdanın içinde kimlik kartı, eşinin ehliyeti ve bir miktar parası olduğunu söyledi" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.