Evde ol güvende kal

Evde ol güvende kal
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, tüm dünyayı tehdit eden ve Türkiye’de görülen Koronavirüs tehlikesiyle mücadele kapsamında, "Evde Ol, Güvende Kal" sloganıyla video yayınlayarak, vatandaşları evde kalmaları yönünde uyardı

Türkiye’de Koronavirüs vakası görülmeye başladığı günden bu yana kriz masası oluşturarak, mücadele çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ‘Evde Ol, Güvende Kal’ sloganıyla yayınladığı videoda vatandaşları uyardı. Sosyal medyada paylaşılan videoda, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, tehlikeyi en aza indirmek için tüm ilçe sakinlerine evde kalmaları ve zorunlu durumlar haricinde dışarı çıkmamaları çağrısında bulunan Başkan Bozkurt, ilçedeki iş insanlarına da seslenerek bu süre içerisinde çalışanlara gerekli kolaylığı sağlamalarını istedi.

Sokaklar bize, evler size emanet
Bu süreçte vatandaşların gerekli tedbirleri alarak sabırla beklemeleri gerektiğini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Değerli Esenyurtlu Komşularım, tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs tehlikesi maalesef ülkemizi de tehdit altına aldı. Risk büyük olsada önlemler basit. Bu riskten korunmak için 14 kurala uymayı lütfen ihmal etmeyelim. Zaruri olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Resmî kaynaklar dışında çıkan haberlere itibar etmeyelim. Esenyurtlu iş insanlarından ricam, bu süre zarfında çalışanlarına gerekli kolaylıkları sağlamaları. Şuandan itibaren yapmamız gereken tek şey tedbirlerimizi alıp sabırla beklemektir. Bu tehlikeyi hep birlikte bertaraf ederek, normal hayatlarımıza geri döneceğimize olan inancım tam. Sokaklar bize, evler sizlere emanet. Formül şu; Evde Ol Güvende Kal” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.