Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldı
Yerel seçimlerde Eyüpsultan'da başa baş giden oy oranının ardından yarışı kazanan Mithat Bülent Özmen, yeni görevine başlamak için bugün mazbatasını aldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Eyüpsultan ilçesinde yüzde 48.16 oy oranıyla seçimi kazanan Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldı.

Seçimlerin başa baş gittiği Eyüpsultan ilçesinde, yarışı önde tamamlayan CHP'li Özmen yeni dönem için eski Belediye Başkanı Deniz Köken'den görevi devraldı.

gkzilxfwiaa8gck.jpg

"Eyüpsultanlı tüm hemşehrilerimiz adına mazbatamızı aldık"

Bugün saat 15:00'de Eyüpsultan Belediyesi'nde gerçekleşen mazbata töreninde açıklamada bulunan yeni Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen "Eyüpsultanlı tüm hemşehrilerimiz adına mazbatamızı aldık. Eyüpsultanımıza ve değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

gkzxutqwyaarvo1.jpg

Eski Belediye Başkanı Deniz Köken'e ilçeye katkılarından dolayı teşekkür eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen; "Hizmet yarışında bayrağı devralırken bu büyük sorumluluğun bilinciyle Eyüpsultan için çok çalışacağız." demeyi de ihmal etmedi.

gkzilxzwwaadyck.jpg

gkzilzyxmaaqc9e.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.