Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen, sokak hayvanlarının bakımı konusunda çalışmalarını sürdürüyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen, sokak hayvanlarının bakımı konusunda çalışmalarını sürdürüyor
Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, sahada sokak hayvanlarının bakımı ve ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Eyüpsultan Belediyesi'nin beyaz masa birimine bir vatandaşın sahipsiz kedilerin toplatıldığına dair gelen şikayet üzerine, Belediye Başkanı Özmen ve ekibi sahaya inerek Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği'nde incelemelerde bulundu.

Gelen şikayet üzerine Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında konuyla ilgili kedinin durumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

"Can dostlarımıza karşı vicdanınız vicdanımızdır"

Özmen "Başlangıç tedavisinden sonra ameliyatı için Kemerburgaz’daki İBB Bakımevi’ne sevkini gerçekleştireceğiz. Can dostumuzun tüm tedavileri gerçekleştikten ve sağlığına kavuştuktan sonra doğal yaşam alanına dönecek. Yaralı ve hasta kedilerimizle ilgili belediyemize ulaşarak bilgi veren hemşehrilerimize dönüş sağlıyoruz ve tedavi süreci hakkında bilgi veriyoruz." dedi. Sokak hayvanlarına yönelik gösterdiği hassasiyete dikkat çekerek açıklamalarını sürdüren Özmen; "Son olarak şehrimizi paylaştığımız can dostlarımıza karşı sorumluluk ve endişe hisseden değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Vicdanınız, vicdanımızdır.” notunu düştü

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.