Eyüpsultan’da haşere ilaçlamaları devam ediyor

Eyüpsultan’da haşere ilaçlamaları devam ediyor
Eyüpsultan ilçe sakinlerinin rahat bir yıl geçirmesi amacıyla yılbaşından itibaren başlatılan haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Koronavirüs salgınına karşı tüm ilçede düzenli olarak dezenfeksiyon çalışmalarını da gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan ilçe sakinlerinin özellikle yaz aylarını rahat bir şekilde geçirmesi amacıyla larva, sivrisinek, karasinek ve haşere ilaçlama çalışmalarını da hızlandırdı.

Çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülürken, çevre ve insan sağlığını ön planda tutan Eyüpsultan Belediyesi, Dünya sağlık Örgütü (WHO) tarafından tavsiye edilen, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış ürünlerle Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usül ve Esasları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda uygulamalar gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi, ilçenin tamamında her gün 3 araçla, her mahallede haftada iki gün olacak şekilde yoğun bir program ile akşam saatlerinde ULV ilaçlaması yapılmaya devam edecek. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.