Fatih Sarıhan: Hasan Akgün'ün son 1 yılı!

Fatih Sarıhan: Hasan Akgün'ün son 1 yılı!
Kısa süre önce MHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na atanan Fatih Sarıhan, gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıhan, “Şu anda tek hedefimiz var. Mayıs ayında yapılacak genel seçimler ve bir yıl sonrasında gerçekleşecek olan yerel seçimler. Genel seçimlerde Cumhur ittifakı çok net bir zafer kazanacak. Yerel seçimlerde de ilçemizde CHP zihniyetine son vereceğiz. Sayın Hasan Akgün'ün son bir yılı” dedi

MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Sarıhan, gazetecilerle bir araya geldi. Kısa süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oluru ile ilçe başkanlığına getirildiğini belirten Sarıhan, Büyükçekmece'de doğduğunu, ilk, orta ve lise eğitimini bu ilçede tamamladığını ifade etti. Geçmiş dönemde Büyükçekmece Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Sarıhan, “Eskişehir Anadolu Üniveristesi İktisat Bölümü mezunuyum. Çocuk yaşlardan beri Ülkü Ocaklarında yetiştim. Ben Büyükçekmece'nin evladıyım. Çoğunluğu gençlerden oluşan iyi bir yönetim oluşturduk. Ayağımızın tozuyla çalışmalara başladık. Esnaf ve ev ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz” dedi. Yeni bir ekip kurduklarını belirten Sarıhan, “Ekibimizle birlikte iyi bir yol yürüyeceğiz. Büyükçekmece'de güzel işler yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'ne çok ciddi bir rağbet var. Gelecek günlerde sizler de göreceksiniz. MHP'ye özellikle gençlerden oluşan büyük katılımlar olacak” ifadelerini kullandı.

Net bir zafer olacak

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Fatih Sarıhan, ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, “İlçe emniyet müdürümüzü ziyaret ettik. Sayın Kaymakamımızdan da randevu talep ettik. Önümüzdeki hafta içerisinde ziyaret edeceğiz” dedi. Eski ilçe başkanı ve yönetimine de teşekkür eden Sarıhan, “Büyükçekmece'de MHP'nin sancağını yere düşürmediler. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Hepsinden Allah razı olsun” yorumunu yaptı. 2024 yılında yapılacak yerel seçimler hakkında da konuşan Sarıhan, “Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın göstereceği aday yıllardan beri Büyükçekmece'yi yöneten CHP zihiniyetine zon verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hasan Akgün'ün belediye başkanlığında son bir yılı” açıklamasını yaptı.

Milletimiz sıkıldı

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Türkiye'de ve Büyükçekmece'de açık ara kazanacağını dile getiren Sarıhan, “Yaptığımız ziyaretlerde insanlarımızın 6 Masa'nın belirsizliğinden sıkıldığını gördük. 11 kere bir araya gelen bir masa hala adayını açıklayabilmiş değil. Bu durum insanlarda güvensizliğe yol açıyor. Cumhur İttifakı çok net bir zafer kazanacak” dedi. Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş suikastının sorulması üzerine, “Bu konu artık yargının konusudur” diyen Sarıhan, “İnanıyorum ki yargı bu cinayeti bütün çıplaklığı ile aydınlatacaktır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.