Fatih ve Esenler'de caddeler dolup taştı

Fatih ve Esenler'de caddeler dolup taştı
İstanbulluların çoğu gönüllü olarak evde durmayı seçerken, uyarıları dinlemeyip evlerinden çıkanlar Fatih ve Esenler'de caddelerde kalabalıklar oluşturdu.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye’de de görülmesiyle birlikte geniş çaplı önlemler alınmaya devam ediliyor.Bu kapsamda salgın nedeniyle "evde kal" uyarıları yapılmaya devam ediliyor ve günlerdir birçok kişi bu uyarıları dikkate alarak, virüsün yayılmaması için evinden çıkmıyor. Birçok iş yeri de evden çalışma düzenine geçerek çalışanlarını evde tutmaya devam ediyor. Ancak İstanbul’un Fatih ve Esenler ilçelerinde oturan bazı vatandaşlar uyarıları dikkate almayarak caddelerde dolaştı. Kalabalıktan dolayı sosyal mesafe alanı oluşmadı.

"Milletin şuanda tenceresi, tavası pişmiyor ki"
 Esenler'da oturan Mithat Has,” Esenler’de hiç kimseyi içeriye sokamıyorsun. En tehlikeli yer burası. Nedense onu bilmiyoruz. Bankaların, postanelerin önü ana baba günü. Bakalım ne olacak. Allah sonumuzu hayır etsin” dedi. Kalabalıktan şikâyetçi olan bir diğer vatandaş Derviş Altıntaş ise,”Kalabalık olması risklidir. Milletin şuanda tenceresi, tavası pişmiyor ki. Hep sokakta. Ama Cumhurbaşkanımızdan, devletimizden Allah bin kere razı olsun. Vatandaşı sahipsiz bırakmıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.