Fenerbahçe maçı için gelen Kayserispor kafilesi, İstanbul'a ulaştı

Fenerbahçe maçı için gelen Kayserispor kafilesi, İstanbul'a ulaştı
Kayserispor kafilesi, İstanbul'a gelecek olan uçağın 2 kez yıldırım isabet etmesi sonucu seferi aksamasının ardından İstanbul'a iniş yaptı.

Süper Lig'de deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı için uçağa binen ancak 2 kez yıldırım isabet etmesi sonucu seferi aksayan Kayserispor kafilesi, uçağın yeniden havalanması ile İstanbul'a ulaştı. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Çok sıkıntılı bir uçuş oldu. Yolculuğumuz zor başladı, inşallah güzel biter" dedi.

Süper Lig ekibi Kayserispor, Fenerbahçe deplasmanı için Kayseri Havalimanı'ndan uçağa bindi. Uçak, 2 kez yıldırım isabet etmesi sonucu Kayseri'ye geri döndü. Kontrolleri yapılan uçak, herhangi bir hasar almayınca yeniden havalandı. Ardından Kayserispor kafilesi İstanbul'a ulaştı. Yaşadıklarını anlatan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Çok sıkıntılı bir uçuş oldu. 2 defa uçağa şimşek çaktı. Oyuncularımız zorlandı. Çoğu oyuncumuz uçağa binmek istemedi. Türk Hava Yolları'nın yetkilisi geldi ve oyuncularımızı ikna etti. Hep beraber uçağa bindik. Allah'a şükürler olsun buradayız. Yolculuğumuz zor başladı, inşallah güzel biter" diye konuştu.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.