Fenerbahçe - Vakıfbank maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe - Vakıfbank maçı hangi kanalda, saat kaçta?
CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında iki Türk takımı karşı karşıya geliyor. Eczacıbaşı’nın finaldeki rakibinin belirleneceği Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçının saati ve yayınlanacağı kanal ne?

Ali Ozan Birerdinç - CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanında son viraj. Eczacıbaşı’nın dün Igor Gorgonzola’yı rahat geçerek finale yükselmesinin ardından kupayı bir Türk takımının alacağı kesinleşmişti. Bugün oynanacak yarı final son maçı ile Eczacıbaşı Dynavit’in rakibinin kim olacağı belli olacak. Peki merakla beklenen Fenerbahçe Opet - Vakıfbank karşılaşması saat kaçta başlıyor? Fenerbahçe - Vakıfbank maçı hangi kanalda yayınlanıyor? İşte merakla sorgulanan bu soruların cevapları…

Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçı nerede oynanıyor?

Voleybol kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında bugün Fenerbahçe Opet ile Vakıfbank kozlarını paylaşıyor. İstanbul’da Burhan Felek Spor Salonu’nda Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma finale çıkan takımı belirleyecek. Bilindiği gibi ilk maçı Fenerbahçe deplasmanda 3-0’la kazanmıştı.

Fenerbahçe - Vakıfbank maçı ne zaman?

Voleybol severler tarafından merakla beklenen Fenerbahçe Opet - Vakıfbank şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçı 13 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç saat 19.00’da başlayacak.

Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçı hangi kanalda?

Yarı final heyecanını canlı izlemek isteyenler Fenerbahçe - Vakıfbank maçının nerede yayınlanacağını da merak ediyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen maç, Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Vakıfbank'ın işi zor!

İlk maçı Fenerbahçe Opet’in 3-0 kazanması nedeniyle bu maçta Vakıfbank’ın en az 3-0 veya 3-1’lik bir galibiyet yakalaması durumunda finale çıkma şansı bulunuyor. Vakıfbank’ın 3-1 üstlünlüğünde ise kazananı altın set belirleyecek.

Bakalım maç sonucunda hangi takım Eczacıbaşı Dynavit’in CEV Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.