Fenerbahçeliler yara sarıyor

Fenerbahçeliler yara sarıyor
Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği, iki ay önce Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 şehrimizi etkileyen depremin ardından; yardım bekleyen depremzedeler için bir araya geldi. Depremzedeler için destek gecesi düzenleyen Dernek Başkanı Hakan Küçük, “Fenerbahçe, her zaman yara sarmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek. Bugün bunu bir kere daha gösterdik” dedi.

ENGİN BELLİ- 2 ay önce Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 kentimizde yıkıma sebep olan deprem felaketinin ardından Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği adeta seferberlik ilan etti.

Dernek Başkanı Hakan Küçük ve yönetim kurulu üyeleri önderliğinde depremin olduğu ilk günlerden itibaren afet bölgesine yardım tırları ve ihtiyaç malzemeleri gönderen dernek; şimdi de depremzedeler için destek gecesi düzenledi.

Hakan Küçük'ün ev sahipliğini yaptığı destek gecesine; Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Büyükçekmece İlçe Sağlık Müdürü Seçkin Özdemir, Büyükçekmece İlçe Tarım Müdürü Semih Çakır, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi İlyas İlyas Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Çetin, , Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu, HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ceyhan Hancıoğlu, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve çok sayıda Fenerbahçeli katıldı.

fenerbahçe2

4 bin 500 adet gıda kolisi toplandı

Depremzedeler için düzenlenen destek gecesine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Küçük, “Bugün burada birbirinden kıymetli isimler var. Hepsi tek bir amaç uğruna burada. O da depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak. İlk günden beri dernek olarak bu konuda yardım faaliyetlerimizi sürdürdük, bugün de buna devam ettik. Bugün burada olan 525 arkadaşımız var, 350'si de Fenerbahçe'mizin kongre üyeleri. Her birine şükranlarımı sunuyorum. Destek ve katkılarınızla birlikte 4 bin 500 adet gıda kolisi toplamayı başardık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.