Fenerbahçelileri kahreden olay! Efsane futbolcunun heykeli yerinden kaldırıldı

Fenerbahçelileri kahreden olay! Efsane futbolcunun heykeli yerinden kaldırıldı
Kadıköy'de bulunan Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Alex de Souza'nın heykeli yerinden kaldırıldı.

Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan efsane futbolcu Alex de Souza'nın heykeli Kuşdili Parkı'ndan kaldırıldı. Kadıköy için önemli sembollerden biri olan Souza'nın heykeli, ziyaretçilerinin fotoğraf çekilmek için gitmesiyle gerçek ortaya çıktı.

Heykeli yerinde göremeyenler şaşkınlığını gizleyemedi

Ramazan Bayramı tatilinde Kadıköy'e giden vatandaşlar Alex de Souza'nın heykelinin yerinde olmadığın görünce büyük bir şaşkınlık yaşayarak haya kırıklığına uğradı. Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nın tam karşısında bulunan Kuşdili Parkı içerisinde yer alan efsane futbolcunun heykeli alınan yer değişikliği kararıyla yerinden söküldüğü öğrenildi.

1510600.webp

Alex de Souza'nın heykelinin yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden olan Alex de Souza'nın Kadıköy'deki heykeli yerinden sökülmesinin ardından depoya kaldırıldığı öğrenilirken, önümüzdeki hafta heykelin yeni yeri olan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun önündeki kaidelerin üzerine yerleştirileceği belirtildi.

1447621381563.jpg

Stadyumun önünde hazırlanan kaidelerde Mustafa Kemal Atatürk ve Eda Erdem'in heykelleri bulunuyor. 8 sezon sarı lacivertli takımda yer alan Alex de Souza'nın heykeli 2012 yılında dikilmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.