Garsona askeri üniforma giydiren restoranla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi

Garsona askeri üniforma giydiren restoranla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi
İstanbul'daki bir restorandan garson olarak çalışan bir kişinin askeri üniforma giyerek servis yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.

Sosyal medyada bir restoranın, çalışanına askeri üniforma giydirilerek servis yaptığı anlar oldukça konuşulmuş ve tepki çekmişti. Görüntüler bir anda hızla yayılırken askeri formanın rencide edilerek küçük düşürülmesi üzerine yapılan şovda 3 kişi gözaltına alınmıştı. Beyoğlu'nda yer alan işletme ile ilgili İstanbul Valiliği'nden konuyla alakalı yazılı açıklama yapıldı.

İşletme ile ilgili işlem başlatıldı

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre; "Şüphelilerle ilgili "Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" suçundan adli işlem başlatılmıştır. Çalışmaların devamında, işletme içerisinde oturum izinleri olmadığı belirlenen ve sigortasız olarak çalıştıkları tespit edilen M.I. , A.R. ,H.M.Y.A. isimli yabancı uyruklular muhafaza altına alınmış ve sınır dışı işlemleri başlatılmıştır. Ayrıca olayın meydana geldiği iş yerinin "Turizm İşletme Belgesi" iptal edilmiştir" denildi.

glwqezyxyaanpwj.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.