Gaziosmanpaşa'da anlamlı imza

Gaziosmanpaşa'da anlamlı imza
Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi arasında kültür, sanat ve eğitim konularında iş birliği protokolü imzalandı

Gaziosmanpaşa Kültür Sanat Merkezindeki imza törenine, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Bülbül'ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. İmza töreni öncesi akademi öğrencilerinin çalışmalarını takip eden ve bilgiler alan heyet, akademide 2 yıldır piyano eğitimi alan Cemre Uysal ve keman eğitimi alan Elif Meriç'in icra ettiği eserleri dinledi. Protokole göre Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi öğrencilerinin, lisans düzeyindeki konservatuvarların yetenek sınavlarına hazırlanması, bu doğrultuda hazırlık sınavlarının yapılması, bilimsel ve akademik destek sağlanması konularında üniversite ile belediye ortak çalışmalar yürütecek.


Gençler için hazırız

Gaziosmanpaşalı gençlerin sanatta her daim yanında olduğunu belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Biz millet olarak köklü bir medeniyetin mensubu olmaktan hep iftihar ederiz. Kökleri sağlam olan bir medeniyete yeni fideler ekmek gerekiyor. Burada belediyemizin imkanlarıyla Gaziosmanpaşalı gençlerimizi yeşertmeye hazırız. Medeniyet Üniversitesi ile bugün sanatta iş birliği protokolü imzalayarak, yetenekli gençlerimizin yanında olarak, geleceğe taşımayı hayal ettik” ifadelerini kullandı. Usta, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin akademik gücü ve tecrübesinden faydalanmak adına iş birliği protokolü imzaladıklarını vurgulayarak, gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı ve medeniyet değerleriyle yetişen bir nesle öncülük etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.