Gaziosmanpaşa'da camiler pırıl pırıl oldu

Gaziosmanpaşa'da camiler pırıl pırıl oldu
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki cami ve ibadethaneleri teknolojik temizleme cihazları ve profesyonel ekiplerle hijyenik hale getiriyor.

Çalışmalar kapsamında camilerin halılarını temizleme makineleri ile tozdan ve kirden arındıran ekipler, tüm yüzeyleri pırıl pırıl hale getiriyor. Pandemi tedbirleri kapsamında camilerdeki pencereler, kapılar, duvarlar gibi temasın olabileceği yerler dezenfekte edilerek, virüsten ve kirden arındırılıyor. Camilerin avlusu, şadırvan ve tuvaletlerinde de yıkama ve dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. İlçe genelinde bulunan tüm camilerde periyodik olarak çalışmalar devam ediyor.


Gönül rahatlığıyla ibadet edin

Temzilik çalışmalarının ilçedeki tüm camilerde devam ettiğini ifade eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İbadet etmenin yanı sıra toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ruhunu yaşatan camilerimizin temizliğine çok önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzurla gerçekleştirebilmeleri için ekiplerimiz düzenli aralıklarla camilerimizi ziyaret edip adeta en ince ayrıntısına kadar temizlik çalışması gerçekleştiriyorlar. Vatandaşlarımız, camilerimizde ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.