Gelecek Partisi İstanbul'da Sultanbeyli mitingiyle sahaya indi

Gelecek Partisi İstanbul'da Sultanbeyli mitingiyle sahaya indi
Gelecek Partisi ilk mitingini Ak Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçelerden birisi olan İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde yaptı. Programa eşi Sare Davutoğlu ile birlikte katılan Ahmet Davutoğlu’nu on binlerce insan coşkuyla karşıladı.

İstanbul İl Başkanı Av.İsa Mesih Şahin programın hazırlık aşamasında yaptığı açıklamada “iktidar partisinin kalesinde gövde gösterisi yapacağız” diye iddialı bir söylemde bulunmuştu. Davutoğlu’nu karşılayan on binlerce coşkulu kalabalık bu iddiayı doğruladı. Parti yetkilileri de Sultanbeyli ilçesinin sembolik bir mesaj vermek için bilerek tercih edildiğini ifade ettiler. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu Sultanbeyli Kent Meydanı’ndaki coşkulu kalabalığı görünce kendisi de coşkulu bir konuşma yaptı. Konuşmasında vatandaşlara çok önemli vaatlerde bulunan Davutoğlu’nun “gemilerini dolduran, gemileri yakanlar olacağız” açıklaması ise meydanda büyük alkış aldı.

MÜLAKAT GİDECEK, LİYAKAT GELECEK

Meydana parti tarafından asılan “Gençler gitmeyin, biz geliyoruz” pankartına da atıfta bulunan Davutoğlu gençlere hitaben “Üniversiteyi bitirdiğinizde eğer kamu sınavlarına girecek olursanız biliniz ki iki cihan bir araya gelse sizin hakkınızı yedirmeyiz. Mülakat gidecek liyakat gelecek. Özel sektöre yönelen, girişime kendi imkanlarıyla atılacak olan gençlerimize de 500 bin TL hibe vererek sahip çıkacağız” vaadinde bulundu.

EMEKLİ, ASGARİ ÜCRETLİ VE EYT’LİLERE ÖNEMLİ MESAJLAR

Emeklilerin mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğiz diyen Gelecek Partisi Lideri “Hiçbir emekli maaşı, asgari ücretin altında olmayacak” dedi. Ayrıca asgari ücretlilere de önemli vaatlerde bulunan Davutoğlu “Asgari ücreti uluslararası standartlara getireceğiz. Enflasyonun üzerinde asgari ücret vereceğiz ve asgari ücretin brütünü net olarak ödeyeceğiz. Asgari ücretten alınan SGK primlerini de devlet verecek” şeklinde vaatlerine devam etti. Konuşmasında EYT’lilere de mesaj veren Davutoğlu; bu konuda EYT dernekleriyle birlikte çözüm hazırladıklarını ifade ederek; EYT sorununu da biz çözeceğiz dedi.

BİZ GEMİLERLE SERVET BİRİKTİRENLER DEĞİLİZ

Yolsuzluklara yönelik sert açıklamalar yapan Ahmet Davutoğlu; “Biz bir yüzükle çıkılan yolda servet biriktirmeyenleriz. Biz yolsuzluk yapanlardan değiliz. Biz gemilerle servet biriktirenlerden değil, gemileri yakanlardanız. Biz 12 Eylüle karşı direnenlerin partisiyiz. Biz 28 Şubata direnenlerin partisiyiz, sözde değil özde direnenleriz. 28 Şubat’ın her türlü zulmünü gördük. Bir daha bu zulmün yaşatılmasına izin vermeyeceğiz. Biz 15 Temmuz’da meydanları dolduranlarız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.