Gelecek sizin olacak

Gelecek sizin olacak
Esenlerli gençler, Esenler Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ‘Gençlik İftarı’nda buluştu. Gençlere seslenen Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Gençler, gelecek sizin olacak. O sebeple çok iyi çalışın” tavsiyesinde bulundu

Esenlerli gençler, Ramazan ayının bereketini Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği Gençlik İftarı’nda hep birlikte yaşadı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da katıldığı programda gençlerle birlikte büyük bir iftar sofrası kuruldu. Başkan Göksu, gençleri masalarında ziyaret ederek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Gençler, Göksu’yla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akıllı bir kent inşa ediyoruz

Gençlerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, gençler için planladıkları ve hayata geçirdikleri projelerinden bahsederek şu şekilde konuştu: “Esenler’de İstanbul’un en genç yüreklerini ağırlıyoruz. Bu sene lise son sınıftaki bütün öğrencilerimize, eğitimlerine destek olmak amacıyla 1.000 TL destek verdik. Onlardan sonra gelen sınıflardaki arkadaşlarımızı da unutmadık, onlara da yemek ikram edelim, iftarda buluşalım dedik. Ramazan, bizim inancımızda en kıymetli zaman dilimlerinden bir tanesi, hayatı farklı anlamak, hayata farklı bakmak açısından Allah’ın insana vermiş olduğu en kıymetli zaman iklimidir. İstedik ki bu zaman ikliminde sizlerle beraber ve birlikte olalım. Esenler, sizin geleceğiniz açısından çok önemli adımlara imza atıyor. Türkiye’nin ilk kapsamlı teknoloji kenti, akıllı kenti Esenler’de inşa ediliyor. Artık şu anda Türkiye’de elinizde görmüş olduğunuz o cep telefonları, görmüş olduğunu bilgisayarlarınız ya da birçok inovasyon araçlarınızı yazılım merkezleri inşallah Esenler’e gelecek. Biz o imkânı sizler için hazırlıyoruz. O imkândan istifade edecek olan sizlersiniz. Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak olan yine sizlersiniz inşallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.