Gelinim Mutfakta 21 Eylül Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 21 Eylül Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta başlıyor. Bir hafta boyunca hünerlerini sergileyecek olan gelin ve kayınvalideler çeyrek altını kazanmak ve cuma günü de beş altın bilezikleri kazanmak istiyor. Gözler ise bugünde. Gelinim Mutfakta 21 Eylül Pazartesi birincisi kim? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonunda da bomba gibi bölüleri ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Bugün yeni haftasıyla başlayacak olan programda gelin ve kayınvalideler yine altın mücadelesi için mutfakta ve stüdyoda olacak. İzleyiciler ise kazanan ismi öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Eylül Pazartesi birincisi kim?  Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


Miray Akan elendi

Geçen hafta yayınlanan bölümler boyunca en düşük puanı alan isim Miray Akan oldu. Kayınvalidesi ile birlikte yarışmada bir hafta kalan genç yarışmacı göz yaşlarına boğulmuştu. Yerine ise Sinem Hanım gelecek. Kendisinin performansı da merak konusu ve ilk gün onun için çok önemli. İlk beş altın bileziği ise İlayda Arslan Doğan kazanmıştı.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Gelinim Mutfakta Toplam Puan durumu (21 Eylül – 25 Eylül Haftası) – Pazartesi

*************************
İlayda : 19
Zeynep : 21

Ayşe : 11
Sinem : 13

*************************

Gelinim Mutfakta 21 Eylül Pazartesi Puanlama Sonuçları

*************************

21 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ ZEYNEP
Gelinim Mutfakta 21 Eylül Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ ZEYNEP
21 Eylül Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒  AYŞE

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.