Genç çift dünyaevine girdi

Genç çift dünyaevine girdi
Avcılar Ordu Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve Avcılar Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Sadık Pehlivan'ın oğlu Evren Pehlivan, Hatice Bayram ile hayatını birleştirdi

Avcılar'ın prestijli kurumlarından Ordu Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Avcılar Belediye Meclis üyesi Sadık Pehlivan'ın oğlu olan iş ve spor dünyasının sevilen ismi Evren Pehlivan, Menderes Balaban Kır Düğünleri işletmesinde Hatice Bayram ile dünyaevine girdi. Düğünde genç çiftin nikahlarını Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban kıyarken nikah şahitliklerini ise Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan, İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan ve AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptı. Düğüne Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy, Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Zeren, Avcılar Belediyesi Başkanvekili Aydın Apaydın, CHP'li ve AK Partili belediye meclis üyeleri, Avcılarlı muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.


 

İzmir'den koşa koşa geldim

Geçtiğimiz yıllarda Avcılar'da kaymakamlık yapan şimdilerde ise İzmir Vali Yardımcısı olan Hulusi Doğan ise düğün nedeniyle büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Sadık Pehlivan'ın kendisinin çok yakın bir dostu olduğunu belirten Doğan, “O nedenle düğün olacağını duyunca İzmir'den kalkıp koşa koşa geldim. Böyle bir mutluluğa şahit olmasak olmazdı. Genç çifte bir ömür sağlık sıhhat diliyorum. Kızımız da oğlumuz da çok güzel ve birbirlerine çok yakıştılar” dedi. Kaymakam İnan da genç çifte nikah cüzdanlarını vererek güzel bir aile kurmaları temennisinde bulundu.

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.