Genç çiftin mutlu günü

Genç çiftin mutlu günü
Avcılar'ın önde gelen iş insanı, Ceya Mimarlık Mühendislik Kentsel Yerinde Dönüşüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özdemir'in kızı Ayşegül Özdemir, Ahmet Kayaalp ile dünyaevine girdi

Avcılar'ın sevilen isimlerinden ve iş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Ceya Mimarlık Mühendislik Kentsel Yerinde Dönüşüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özdemir'in kızı Ayşegül Özdemir, Ahmet Kayaalp ile görkemli bir düğün eşliğinde dünyaevine girdi. Mira Palas Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene; Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Avcılar İlçe Emniyet Müdür Murat Çakır, siyasi partilerin temsilcileri ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Davetlilerin her birini kapıda karşılayan İş İnsanı Cemal Özdemir, bugünün kendisinin en mutlu günü olduğunu söyledi.

Erzurum rüzgarı

Hem kendilerinin hem de damatları Ahmet Kayaalp ve ailesinin Erzurumlu olduğunu anlatan Özdemir, “Damadımız yani artık oğlumuz da Erzurumlu. Bu da bize ayrıca bir mutluluk veriyor” dedi. Düğün boyunca Erzurum yöresine ait türkülerle eğlenen davetliler, uzun süre dans ederek renkli görüntülere sahne oldu. Kendilerinin büyük bir sevinç yaşadığını söyleyen genç çift ise “Mutluluğumuza ortak olan ve bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yoğunluk nedeniyle düğüne katılmadığını belirten Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ise mesaj yollayarak; genç çifte 'bir yastıkta kocamaları' dileğinde bulundu ve tebrik etti.

Ceya Mimarlık

Ceya Mimarlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.