Genç girişimci Mahsum Acar muhtar adayı oldu

Genç girişimci Mahsum Acar muhtar adayı oldu
Girişimci Mahsum Acar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bahçelievler ilçesinin Zafer Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Acar, mahallede meydana getireceği yenilikleri sıralayarak, halka hizmet vermek istediğini duyurdu.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte aday olan isimler açıklanmaya devam ediyor. O isimlerden biri de İstanbul’un Bahçelievler ilçesinin Zafer Mahallesi muhtar adayı olan Mahsum Acar oldu.

Yaşadığı semt olan Zafer Mahallesi’nden muhtar adayı olan 26 yaşındaki Mahsum Acar, mahalle halkına faydalı çalışmalar yürütmek istediğini dile getirdi.

whatsapp-gorsel-2023-12-24-saat-17-17-56-1510596f.jpg

Acar Zafer Mahallesi muhtarı seçilirse yapmak istediklerini ise şöyle sıraladı:

-Mahallede yol, çeşme ve buna benzer hizmetlerin yapılması için yerel yönetime bilgilendirme yapmak
-Yapılan çeşme, yol ve bunlara benzer hizmetlerin sonrasında bakım, onarım ve temizlik işlerinin yapılması için çalışmalar yapmak
-Hükümetten gelen çeşitli bildirileri halka bildirmek ve açıklamak
-Mahallede yapılacak ortak işleri organize etmek ve halka hizmet olarak sunmak
- - Seçim zamanlarında seçimlerin daha sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi için sandık seçim kurullarına katılmak,seçim yapılan okulları gezmek.

Seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren Mahsum Acar seçmenlere şu sözlerle seslendi: “Muhtarların görevlerine baktığımız zaman çok sayıda görevleri olduğu görülmektedir. Bu görevlerin hepsi de son derece önemlidir. Özellikle muhtarın bulunduğu bölgede düzeni sağlaması devlete büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Sonuçta devlet köylerde veya mahallelerde her bireyi takip edemez. Kimin neye ihtiyacı olduğu veya bölgede neyin eksik olduğu kolaylıkla bilinmez. Bundan dolayı muhtarlar devreye girerek bu tarz işleri takip ederler. Ayrıca takip edilen işler gerekli birimlere bildirilerek çözüm bulunması sağlanır. Bunu yapmak için muhtara ihtiyaç duyulmaktadır. Ben de bu görevleri yapmak için halka hizmet etmekten son derece kendimle gurur duyacağımı bildirmek isterim.”

whatsapp-gorsel-2023-12-24-saat-17-17-54-e1c05afd.jpg

Bahçelievler Zafer Mahallesi muhtar adayı Mahsum Acar kimdir?


Mahsum Acar 01.05.1997 tarihinde Batman’ın Beşiri ilçesinde doğdu.Kendisi okul döneminde oldukça başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmiş ve birçok kulübe katılıp başarı sağlamıştır.Özellikle tiyatro kulübünde başarılı çalışmalar yapmıştır. Lise mezunu olan Mahsum Acar oturduğu semtini çok sevip sahiplenmesinden dolayı halkına elinden geleni yapmak isteyip topluma faydalı bir vatandaş olmak için mahalle muhtarlığına adaylığını koymuştur. Kendisi mahalle muhtarlığı seçimini kazanırsa halka bu hizmetleri sunmaktan son derece mutlu olacaktır.

whatsapp-gorsel-2023-12-24-saat-17-17-56-e9b0bc6f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum