Gençler sordu başkan cevapladı

Gençler sordu başkan cevapladı
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen gençlik buluşmaları kapsamında TOKİ Mustafa Kutlu İmam Hatip Ortaokulu’na konuk oldu. Başkan Kartoğlu, ilçe genelindeki kentsel yenileme çalışmalarından geri dönüşüme kadar birçok konuda öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler çerçevesinde okulları gezmeye devam ediyor. Bu haftanın ilk buluşmasında TOKİ Mustafa Kutlu İmam Hatip Ortaokulu’na konuk olan Başkan Kartoğlu, öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kentsel yenileme çalışmaları başlıyor
Öğrencilerin en çok merak ettiği konu Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmalarıydı. Sorulara tek tek cevap veren Başkan Kartoğlu, “Ülkemizin gerçeği olan depreme hazırlıklı olmak görevimiz. Daha güvenli konutlar ve sağlam binalar için, kentsel yenileme büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda Ziya Gökalp Mahallemizde kentsel yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra bilgi evleri ve kültür yaşam merkezlerimizi de hizmete açacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Geri dönüşüm çıtasını yükselttik
Başakşehirli öğrencilerin geri dönüşümde çıtayı yükselttiğini söyleyen Başkan Kartoğlu, “Toplanan geri dönüşüm malzeme verilerimiz çok iyi. Bunun daha iyisini yapabileceğimizi de biliyorum. Geri dönüşüm sizler sayesinde gelecek nesillere aktarılacak. Plastiği ayrı, pilleri ayrı, kâğıtları ayrı yerlere atın. Bu, hem ülkemiz hem de geleceğimizin altın kuralı olmalı.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.