Gençlik kolları Esenyurt'ta toplandı

Gençlik kolları Esenyurt'ta toplandı
Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, bir ilke imza atarak, Esenyurt’ta faliyet gösteren siyasi partilerin gençlik kolları başkanları ve temsilcileri ile bir araya geldi. Yoğun bir ilgiyle karşılanan toplantıda, Esenyurt için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şenol Şen'in de katıldığı toplantıya, CHP, AK Parti, Deva Partisi, İYİ Parti, MHP, EMEP, Vatan Partisi, Hüdapar, Demokrat Parti ve Memleket Partisi temsilcileri katıldı.

Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Volkan Usanmaz, davetlerine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda hem başkan Volkan Usanmaz hem de siyasi partilerin genç başkanları Esenyurt adına fayda sağlayacak olan projelerini ve önerilerini paylaştı.


'Sorunlara ortak çözüm üreteceğiz

Farklı partileri bir masada buluşturacak örnek bir adım atan Gençlik Meclisi Başkanı Volkan Usanmaz, "Burada birlik karesi veren siz değerli arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu toplantı ülkemiz genelinde ve bizden sonra gelecek nesillere örnek olmasını temenni ediyorum. Kent Konseyinin kapsayıcı yapısına tüm Esenyurtlu hemşerilerimizi katma çabası içerisindeyiz. Amacımız ortak problemlere birlikte çözümler üretmektir. Yarınların Esenyurt’unu ve Esenyurtlularını birarada ortak mutluluğa ulaştırmaktır.” dedi


Toplantıya katılan siyasi partilerin genç başkanları, yapılan organizasyondan dolayı Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ'a, Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Volkan Usanmaz’a ve ekibine teşekkür etti.


30 Haziran'da ilçe başkanları buluşacak

Esenyurt Kent Konseyi, 30 Haziran'da da ilçedeki tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarının katılacağı bir toplantı organize edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.