Gidecek çok yolumuz var

Gidecek çok yolumuz var
Yeniden İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başakanlığı'na seçilen Erol Karapınar, "Bizler Türkiye'nin iyileri ve cesurları olarak bugün burada bir aradayız. Beklentisiz bir anlayışla bir arada olursak sorunlarımızı çözebiliriz. Gidecek çok yolumuz var. Çalınmadık kapı bırakmayacağız" diye konuştu

İYİ Parti Beylikdüzü ikinci olağan Kongresi Zübeyde Ana Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Kongrede mevcut Başkan Erol Karapınar ve Sezen Baskıncı yarıştı. Kullanılan 296 oyun 242'sinin alan Erol Karapınar yeniden İlçe Başkanlığına seçilirken, Sezen Baskıncı 54 delegenin desteğini aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. Kongreye İYİ partililerin yanısıra CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer ve CHP Meclis Üyesi Mülayim Demirtaş da iştirak etti.

Birikmiş sorunlar var
Kongrede konuşan ve Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Karapınar, Elazığ ve Van depremlerinde ölenlere ve İdlib şehitlerine rahmet diledi. "Bizler Türkiye'nin iyileri ve cesurları olarak bugün burada bir aradayız" diyen Karapınar, "Gayret bizden taktir Allah'tan dedik. Karanlığın tam ortasında bir güneş doğduk ülkemizde. Umut olduk. Değişimin kapısını araladık. Türkiye iyi olacak dedik. Yılların birikmiş sorunları var. Bölgesel ve küresel sorunlarla sarmalanmışız. Liyakatin yok edilmesi ve adaletin siyasallaşması bizi zor durumda bırakmıştır" ifadelerini kullandı.

iyi parti beylikdüzü

6 aydan beri sahadayız
İYİ Parti olarak yanlışlara itirazları olduklarını dile getiren Karapınar, "Beklentisiz bir anlayışla bir arada olursak sorunlarımızı çözebiliriz. Daha iyi ne yapabiliriz onun peşindeyiz. Eksikleri görüp daha iyi işler yapacağız. 6 aydan beri sahadayız. Vatandaşlarımızı dinledik. Bundan sonraki 3 yıllık süreçte daha güzel işler yapacağız. Gidecek çok yolumuz var. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Yaptıklarımızın referansı ile yapacaklarımız için yetki alacağız. İyi bir gelecek için mücadele edeceğiz" dedi.

iyi parti beylikdüzü

Çok aday çıkması büyük bir zenginlik
İYİ Pari İl Başkanı Buğra Kavuncu ise kongreye katılım gösteren herkese teşekkür ederek, bütün davetlileri selamladı. İlçe kongrelerinin tamamına katılmaya özen gösterdiğini dile getiren Kavuncu, "Hemen hemen her ilçemizde 2 ya da 3 aday yarışıyor. Ben bunu büyük bir zenginlik olarak görüyorum. Partimizin gücü olarak görüyorum. Kısa bir zaman önce delege kongresi yapacak çoğunluğa bile sahip değilken şimdi bu zenginliğe kavuşmak önemli" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.