Göğsümüz kabarıyor

Göğsümüz kabarıyor
Bilim Yaşam Okulları öğrencisi Efe Serkan Şimşek, Google Developers / Google Summer of Code yaz kampına burslu olarak katılma hakkı kazandı. Okulun kurucusu Cemil İmamoğlu, “Her birinin başarısı göğsümü kabartıyor. Büyük mutluluk duyuyorum” dedi

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan Bilim Yaşam Okulları büyük bir başarıya imza attı. Okulun öğrencilerinden Efe Serkan Şimşek, Google Developers / Google Summer of Code yaz kampına burslu olarak katılma hakkı kazandı. Bu başarıyı değerlendiren okulun kurucusu Cemil İmamoğlu, “Her gün, en az bir başarı hikayesi yazılıyor okulumuzda. Her birinin başarısı göğsümü kabartıyor. Büyük mutluluk duyuyorum. Ne yana baksam azimli, başarılı, kucakları ödül dolu, gülümseyen öğrencilerimizi görüyorum. Efe Serkan Şimşek de onlardan biri” dedi.


Müthiş bir şey bu

Çok gururlandığını ifade eden İmamoğlu, “Efe'nin başarı ve yaratıcılığı beni çok heyecanlandırıyor. Hayalini kurduğun her ne varsa, gerçeğe dönüştürebilecek güce sahip olduğunu biliyorum. Anlamlı anılar biriktirdiğin, sihirli deneyimlerle dolu, harika bir yaz geçirmeni dilerim evlat.  Yolun açık olsun, daima yanında ve arkandayım. Seninle gurur duyuyorum. Efe'nin değerli anne ve babası heyecanınızı tam kalbimde hissediyor ve sizleri de tebrik ediyorum. Nice başarıları birlikte kucaklamak dileğiyle. Efe henüz 15 yaşında ve Google bursuyla Hollanda'ya gidiyor. Müthiş bir şey bu. Düşünmeden edemiyorum: Sahi siz; 15 yaşındayken nerede ne yapıyordunuz?” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.