Gökyüzündeki esrarengiz patlamanın sırrı çözülemedi…

Gökyüzündeki esrarengiz patlamanın sırrı çözülemedi…
İstanbul’dan kameralara yansıyan bir görüntü tartışmalara neden oldu. Gökyüzündeki patlama ve sonrasında gelen sesler tedirginlik yarattı.

Megakent semalarından gelen bir görüntü İstanbulluları tedirgin etti. Cep telefonu kameraları ile görüntülenen anlarda gökyüzünde oluşan bir aydınlanma ve ardından gelen gürültü yer alıyor.

Hava Forum sitesinin aktardığı bilgilere göre, videonun çekildiği gece 02.05-02.20 saatleri arasında İstanbul’da meteorolojik kayıtlara göre şimşek hadisenin yaşanmaması da akıllarda soru işareti uyandırıyor.

Hava Forum’un Twitter sayfasında konuya dair paylaşılan mesajda; “İstanbul'da tartışma konusu olan görüntüler... Gece 02:05-02:20 civarı bir gürültüyle birlikte şimşek gibi aydınlanma yaşandığı ve elektriklerin kısa süreli gidip geldiği aktarıldı. Şimşek değil bu, zaten meteorolojik kayıtlarda gözükmüyor.” ifadelerine yer veriliyor.

İstanbul’da gece yarısı gökyüzünde meydana gelen ışık patlamasının hemen ardından ise elektriklerinde kısa süreliğine kesildiği aktarılıyor.

Olaya dair henüz bir açıklama yapılmadı.

İşte o ilginç anlar:

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.