Gönül Pazarı yüz güldürüyor

Gönül Pazarı yüz güldürüyor
Kadın ve Güç Derneği (KADGÜÇDER) pandemi sürecinde ekonomik şartlardan dolayı daha fazla sıkıntı oluştuğu için ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Gönül Pazarı altında pazarlar kurarak yüzlerce kişinin gönlüne dokunuyor

Gönül Pazarı'yla birlikte vatandaşın derdine derman olmayı hedeflediklerini anlatan KADGÜÇDER Başkanı Fatma Duman, “Her ay, mağdur ailelerin ikamet ettiği bir mahallede, muhtarların vermiş olduğu kişi listesine göre vatandaşlara haber verilerek, ücretsiz kurulan pazarımız; sunuma hazırlanıyor. Çeşitli firmalardan, fabrikalardan, mağazalardan, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte her çeşit giysi, ayakkabı, çanta, kaban, çocuk bebek vb dahil tedarik ediliyor. Ayrıca ev eşyası, halı kilim, yorgan, perde, mutfak gereçleri, oyuncak ve kırtasiye malzemelerini vb tedarik edip pazarda sunum haline getirerek de mutlu oluyoruz” dedi.


İnsanlar mutlu olsun istiyoruz

İlk pazarlarını Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde açtıklarını anlatan Duman, “Yakuplu Muhtarlığı'nın önderliğinde gerçekleştirdiğimiz Gönül Pazarı oldu. Oradaki pazarımızda yaklaşık 700 kişiye ulaştık. İkincisini önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi planladığımız bu paylaşım gününde hedefimiz daha fazla kişiyi kucaklamak ve herkesi bir parça mutlu etmek. Ben özellikle bu yolda bizlere destek olup yanımızda bulunan başta Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’a, Başkan Vekilimiz Serdal Mumcu’ya, meclis üyemiz Ebru Çevik’ e, zabıta ekibine, Yakuplu Yüksel Kol’a, her birine kalben çok teşekkür ederim.

BARIŞ KIŞ

kadgüçder



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.