GOP'ta bilgisayar yarışı vardı

GOP'ta bilgisayar yarışı vardı
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen espor turnuvası heyecana sahne oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta verdi

Tüm dünyadan milyonlarca gencin ilgi gösterdiği espor dünyasına hızlı bir giriş yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Liseler Arası Espor Turnuvası düzenledi. İlçedeki 14 lisenin katıldığı turnuvada Valorant oyunu 5’er kişilik takımlar halinde oynandı. Online olarak başlayan turnuvanın yarı final ve final karşılaşmaları Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde kurulan oyun atölyesinde gerçekleştirildi. Zorlu müsabakaları, konferans salonundaki ekrandan iki gün boyunca 500 seyirci canlı yayınla takip etti.

Ödül İmam Hatip Lisesi'ne gitti

Karşılaşmaların ardından Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olurken, Mevlana Anadolu Lisesi ikinciliği elde etti. Plevne Anadolu Lisesi ve Süleyman Şah Anadolu Lisesi ise yarı finalist olma başarısı gösterdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından şampiyon takıma kupa ve 5 adet çeyrek altın, ikinci takıma 5 adet gram altın verildi. Yarı finalistlere ise plaket takdimi yapıldı. Dereceye giren takımları tebrik ederek, ödüllerini veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, katılım gösteren bütün okullara ve oyunculara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.