Gündüz çıkan tartışma gece silahlı saldırıya dönüştü: Eski arkadaşlarının evine kurşun yağdırdı

Gündüz çıkan tartışma gece silahlı saldırıya dönüştü: Eski arkadaşlarının evine kurşun yağdırdı
İddiaya göre iki yıl önce aralarında tartışma çıkan Eray Tayfun ile iki arkadaşı arasında dün öğle saatlerinde çıkan tartışma gece silahlı saldırıya dönüştü.

Esenler'de eski arkadaşar arasında gündüz çıkan tartışma gece silahlı saldırıya dönüştü. Motosikletli iki kişi eski arkadaşlarının evine kurşun yağdırdı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün gece saatlerinde Kemer Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre iki yıl önce aralarında tartışma çıkan Eray Tayfun ile iki arkadaşı arasında dün öğle saatlerinde tartışma çıktı. Vatandaşların araya girmesiyle tartışma büyümeden taraflar ayrıldı. Dün gece 00.00 sıralarında, motosikletle Eray Tayfun'un evinin bulunduğu sokağa gelen 2 kişi, Tayfun'un evine kurşun yağdırdı. Balkonda bulunanlar tarafından cep telefonu ile kaydedilen olayda, motosikletli iki kişinin küfür ederek ateş ettiği görülürken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaılan incelemelerin ardından saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yaşananları anlatan, Eray Tayfun'un annesi Edibe Tayfun, "Gündüz gelip küfür ettiler. Sonra gece saat 24.00 gibi gelerek 2 tane kapıya, 1 tane duvara toplam 7 el ateş edip küfür ederek gittiler. Olayın üzerine polis ekiplerini çağırdık, hala aranıyorlar. Olayı bize yaşatanlar herkes tarafından tanınıyor, yabancı değil. Çok şükür bir şey olmadı. Ama bunlardan şikayetçiyiz. Bizim şimdi düğünümüz olacak, "O düğünü size yaptırmayacağız" diyorlar. Cumartesi kına gecemiz var, ondan korkuyoruz" dedi.(DHA)

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.