Güzel seçmenin nabzını tutuyor

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel ve çalışma arkadaşları güne Cumhuriyet Meydanı ve çarşı da başladı.

Başkan Adayı Güzel; Hemşehrileriyle kucaklaştı, kepenklerini açan esnafı ziyaret etti. Bereketli bir gün ve hayırlı işler diledi. Güzel;" Bir kentin huzuru her bir ferdinin güne mutlu başlamasıyla ortaya çıkar. 1 Nisan itibarıyla milletimizin takdiriyle “Güzel Kent Çatalca” diyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin hayata mutlu bakmasını sağlayacağız." dedi.

whatsapp-gorsel-2024-02-28-saat-21-34-36-8ea65e17.jpg

Fabrika ziyaretlerine devam

"Emek en yüce değerdir" sözleriyle çalışanların her zaman yanında olan C HP'nin Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel'de ilçedeki mahalle gezilerinde mutlaka fabrikaları da ziyaret ederek hem işçiler hemde işverenlerle biraraya gelmeyi sürüdürüyor. Başkan Adayı Güzel dün önce İlçede faaliyet gösteren Thermal Alüminyum fabrikasını ziyaret etti. Başkan Adayı Güzel "İstihdam ve üretim ile Çatalcamızın geleceğine katkı sunan yatırımcılarımız “Üreten Kent Çatalca” vizyonumuzu geliştirmemizde ve gerçekleştirmemizde en önemli yardımcılarımız olacak. Misafirperverlikleri için emekçilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-02-28-saat-21-33-38-a6dbdcc9.jpg

"Emekçilerle omuz omuza verdik"

Başkan Adayı Güzel; Çatalca'da faaliyet gösteren Orca Bahat Elektrikli Ev Aletleri fabrikasını ziyaret etti. Güzel "Sanayinin de simge ilçelerinde biri olan Çatalca’mızda firmalarımızla yapacağımız iş birlikleriyle istihdamı artırarak hemşehrilerimize iş imkanı sağlayacak ve fabrikalarımızın insan kaynağını bölgemizden elde etmesini sağlayacağız. Firma yöneticileri ve emekçilerine misafirperverliklerin için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Adayı Erhan Güzel; "Yerel seçimlerde en büyük güçlerimizden biri de emekçilerimizdir. Emekçi kardeşlerimizle omuz omuza verdik" diye konuştu. Güzel ikinci ziyaretini de Bahat Elektrikli Süpürge Fabrikası'na yaptı. "Üreten kent Çatalca" vizyonuyla emeğin daha da değerlenmesine çalışacaklarını kaydeden Güzel, fabrikada çalışanlarla da bir araya geldi. Onlarla Çatalca üzerine kısa bir söyleşi yaparak projelerinden söz etti.

whatsapp-gorsel-2024-02-28-saat-21-34-36-ebba2516.jpg

Güzel son olarak Karacaköy İlkokulu'nda İETT tarafından gerçekleştirilen eğitim organizasyonuna katıldı. Güzel'e çocuklar ve velileri büyük ilgi gösterdi.

whatsapp-gorsel-2024-02-28-saat-21-35-14-2658cece.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.