Güzelcespor Başkanı Tamer Canbaz'ın oğlu Fethi Ceyhun Canbaz ve Elif Ertürk'ün mutlu günü

Güzelcespor Başkanı Tamer Canbaz'ın oğlu Fethi Ceyhun Canbaz ve Elif Ertürk'ün mutlu günü
Güzelcespor Başkanı Tamer Canbaz'ın oğlu Fethi Ceyhun Canbaz, Elif Ertürk ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kıydı. Akgün, çiçeği burnunda evli çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Büyükçekmece'nin önemli camialarından biri olan Güzelcespor'un Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, oğlunun mutluluğuna şahitlik etti. Büyükçekmece World Point Atatepe Kır Bahçesi'nde gerçekleştirilen düğünde Fethi Ceyhun Canbaz, Elif Ertürk ile hayatını birleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan düğünde genç çiftin nikahını ise Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kıydı. Her iki isme de ömür boyu mutluluklar dileyen Akgün, “Evlilik kadar güzel çok az şey vardır. Sizlerde bugün burada hayatlarınızı birleştirdiniz. İyi günde, kötü günde bir olacağınıza söz verdiniz. Dilerim bir ömür mutlu olur, bir yastıkta kocarsınız. Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz” temennilerinde bulundu.


Herkese teşekkür ederiz

Düğüne ilişkin konuşan Güzelcespor Başkanı Tamer Canbaz, aile olarak en mutlu oldukları günü yaşadıklarını söyelyerek, “Bugün çocuklarımızın yarattığı bir aile doğdu. Kalplerimizin altından, geleceğimiz ve sevincimizi paylaştığı için tüm dostlarımıza teşekkür etmek, şükranlarımı iletmek isterim. Çok sayıda çelenk geldi, kutlama mesajı ve telgraf geldi. Her biri de düğünümüze renk ve değer kattı. Ailemize gösterilen bu güzel sevgi ve saygıya olan minnettarlığa bir kere daha şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.


Çok sayıda davetli katıldı

Genç çiftin düğününe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Büyükçekmece'deki siyasi isimler, iş ve sanat dünyasının sevilen isimleri ile çok sayıda davetli katıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.