Güzellik ve bakım fuarı sona erdi

Güzellik ve bakım fuarı sona erdi
5-8 Mart tarihleri arasında TG Expo Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Beşiktaş'ta bulunan Lütfi Kırdar Rumeli Fuar ve Sergi Salonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Güzellik ve Bakım Fuar'ı sona erdi

Uluslararası güzellik bakım ürünleri, cihazları, teknikleri, kozmetik, profesyonel saç, kuaför ekipmanları, spa-wellness-yatak ve fitness ürünlerinin yer aldığı fuar, oldukça eğlenceli geçti. Davetiyesiz girişlerin 50 TL olduğu etkinlikte birçok maske, cihaz denemesi ve bakım ürünleri katılımcılara uygulandı. 3 gün süren etkinliğe ilgi, bir hayli yoğundu. İstanbul'dan, Adana'dan, İzmir'den, Ankara'dan ve Türkiye'nin birçok ilinden firmanın katıldığı fuar, büyük bir buluşma noktası oldu. 

Birçok sözleşme imzalandı
Özer Uygungelen, Opr. Dr. Buse Çapkınoğlu, Selin Süremen, Corci, Opr. Dr. Metin Kerem, Deniz Ayşe Beyaz, Rıfat Kıyıcı, Emel Aktan, Gökçen Yılmaz, Ali Osman Menteşoğlu, Zülal Yalçın, Marzieh Javadpour, Kübra Kehribar, Sevcan İpar, Ömür Tekeli, Opr. Dr. Tuba Hilal Güçlü, Merih Öztürk gibi alanında uzman makyözler, doktorlar, cerrahlar, diyetisyenler ve kuaförler fuar boyunca birçok workshop ve söyleşiye imza attı. Firma yetkililerinin sohbetleri ve ikramlarıyla daha da renklenen etkinlik, 200 firmanın bir araya gelmesiyle oluştu. 11.00 ve 19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilen organizasyonda standlar, 2 ayrı katta yer alıyordu. Kozmetik ve güzellik ürünleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefleyen Güzellik ve Bakım Fuarı, amacına ulaştı. Ayrıca fuarın firma harici katılımcılara ücretli olması, hoş karşılanmadı. Aynı fuar, 24/27(2020) Eylül tarihleri arasında Ankara Congresium Truva Fuar Salonu'nda ve 2021 yılında 25/28 Şubat tarihleri arasında yine İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde sergilenecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.