Hacıoğlu: Esenyurt'ta 1 oy Özer'e 1 oy da TİP'e!

Hacıoğlu: Esenyurt'ta 1 oy Özer'e 1 oy da TİP'e!
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Hacıoğlu, Esenyurt'ta hem CHP'li başkan adayı Ahmet Özer'e hem de belediye meclisi için partisi TİP'e destek istedi

HABER: ANIL BODUÇ / TİP yerel seçimde Esenyurt'ta; DEM Parti ile birlikte CHP'nin Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Ahmet Özer'i destekleme kararı aldı. TİP başkanlık yarışında CHP'li Özer'e destek verecek, Esenyurt Belediye Meclis'i için ise kendi logosuyla ve ismiyle seçime girecek. Konuya ilişkin Damga'ya konuşan TİP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Hacıoğlu, Esenyurt halkından hem Özer hem de partisi için destek istedi.

whatsapp-gorsel-2024-02-27-saat-20-29-01-f2efb091.jpg

Gelin TİP ile birlikte aydınlık geleceğe yürüyelim

Konuya ilişkin Damga'ya konuşan Murat Hacıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Esenyurt'ta çocuklarımız geleceğe güvenle bakarak yaşayabilsin, yarınlarımız aydınlık olsun diye; Esenyurt'u halkla birlikte yönetmek, halkçı bir yönetim anlayışını mümkün kılmak için çıktığımız yolda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. 31 Mart 2024'te yerel seçim günü kent uzlaşasıyla beraber 1 oy CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'e, Esenyurt Belediye Meclis'i içinse 1 oy partimize, TİP'e istiyoruz. Esenyurt'ta 1 oy CHP'ye, 1 oy TİP'e; Esenyurt'ta halkın iktidarına. Haydi hep birlikte sandık başına; çocuklarımız için, haklarımız için, geleceğimiz için, çağdaş ve emekçiden yana bir kenti mümkün kılmak için. Bu yolda gelin sizde bizimle yürüyün dostlar...”

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.