Halil Saral: Dertlere derman olacağız!

Halil Saral: Dertlere derman olacağız!
CHP'den Çatalca Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Halil Saral, İlçe Başkanlığı'nda yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Çatalca Belediye Başkan aday adayı Dr. Halil Saral, "Çatalca'mızı 5 yıl önce yaşadığı yol kazasından kurtararak, yeniden Altı Ok'un himayesine alacağız. Bunu da küsmeden, kırılmadan, darılmadan bütün Cumhuriyet Halk Partilileri olarak birlikte, hep birlikte yapacağız" dedi. Saral, "Bir hekim bakış açısıyla bütün dertlere derman olacağız" diye konuştu.

CHP'den Çatalca Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Halil Saral, İlçe Başkanlığı'nda yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı sokonunun hınca hınç dolduran Çatalcalılara seslenen Saral, "Bugün burada çıktığımız yolculuğun ilk önemli adımını atmak için toplanmış bulunmaktayız. Yaklaşık 20 yıldan beri ikamet ettiğim, son 5 yıldan beri de Çatalca Devlet Hastanesi'nde hekim olarak hizmet verdiğim güzel ilçemiz Çatalca'nın geleceği ve Çatalcalıların refahı için zor ama kutsal bir göreve talip olduk. Bu yolculukta bizleri, yalnız bırakmadığınız için şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yakından tahlil ettim

"Burada beni henüz tanıyanlar için kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum" diyen Saral, "Bayburtlu memur bir ailenin çocuğu olarak 1969 yılında dünyaya geldim. Babamın mesleği gereği ilkokul, ortaoklul ve liseyi farklı şehirlerde okudum. Lisans eğitimimi ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaptım. Hekimlik hayatıma hepimizi derinden yaralayan Marmara Depremi'nin olduğu sene Kocaeli'nde başladım. Deprem bölgesinde 5 yıl hizmet verdikten sonra farklı yerde mesleğimi icra ettim. Son 5 yıldan beri de bildiğiniz üzere Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi'nde elimizden geldiği kadar siz değerli hemşerilerime hizmet vermenin mutluluğunu yaşadım. Yaşadığım ve mesleki olarak hizmet verdiğim şehrimizi bu süre zarfında yakından tahlil etme fırsatını yakaladım" ifadelerini kullandı.

Yol kazası olmayacak!

Konuşmasını, "Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen genel seçimlerin ardından partimizde başlayan değişim sürecine paralel olarak öncelikle Çatalca'yı, 4 yıl sonra da bütün Türkiye'yi değiştirmek için ant içti" şeklinde sürdüren Saral, "Umuyorum ki, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde yerel seçimlerde tarihi bir başarı yakalayacak, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun azmi ve çalşıkanlığı sayesinde İstanbul'u yeniden Cumhuriyet Halk Partisi'ne teslim edeceğiz. Çatalca'mızı ise 5 yıl önce yaşadığı yol kazasından kurtararak, yeniden Altı Ok'un himayesine alacağız. Bunu da küsmeden, kırılmadan, darılmadan bütün Cumhuriyet Halk Partilileri olarak birlikte, hep birlikte yapacağız" dedi.

kutu1-11.jpeg

Güçlükleri yeneceğiz

Belediye Başkan aday adayı Dr. Halil Saral, "Bu kardeşiniz bir hekim olarak bütün Çatalca huzurunda sizlere bunun sözünü veriyor. Ve yineliyorum; Hep birlikte Çatalca'yı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Asla küçük hesapların peşinde olmayacağız. Ulu Önderimiz Atatürk'ün de dediği gibi; "Türk milleti zekidir. Türk milleti milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlükleri yenmesini bilmiştir" sözlerinin ışığında bütün Çatalcalılar olarak güçlükleri yeneceğiz, ilçemizin bütün sorunlarını çözeceğiz. Bir hekimin bakış açısıyla bütün dertlere derman olacağız" diye konuştu.

kutu2.jpg

MAZLUMUN AHI İNDİRİR ŞAHI!

CHP Çatalca Belediye Başkan aday adayı Dr. Halil Saral, "Bütün Çatalcalılar bizim için kıymetlidir. Görüşü, inanışı, etnik kimliği, mezhebi ne olursa olsun herkes değerlidir. Bu anlamda her türlü ayrımcılığı reddediyoruz. Bu ülkeyi seven herkesi sever ve sayarız. Farklı görüşleri zenginliğimiz olarak kabul ederiz. Fikir hürriyetine sonuna kadar saygı duyar bizim gibi düşünmeyen kimseyi ayıplamayız. Kendimiz özgürlüğümüze ne kadar düşkünsek, başkalarının özgürlüğünü de o denli kutsal sayarız. Şanlı Türk bayrağının altında, Atatürk ilkelerine bağlı kalarak, tıpkı bir Kuvay-i Milliyeci ruhu ve gururu ile ilçemiz için mücadele edeceğiz. Büyük ozan Yunus Emre'nin yüz yıllar önceki serzenişi gibi; "Mazlumun ahı indirir şahı..." Bizler de her zaman mazlumun yanında olacağız. Emekçinin, çiftçinin, işçinin yanında olacağız. Onların dertleri ile dertlenip sorunlarına çözüm bulacağız. Esnafımızı asla yalnız bırakmayacağız. İlçemizde ticareti canlandırmak için önemli projelerimiz var. Seçimden sonra hep birlikte istişare edip, bu projeleri birer birer hayata geçireceğiz. Okullarımıza azami derecede özen göstereceğiz. Ünlü düşünür Aristoteles'in dediği gibi, "Eğitimin kökleri acı, meyveleri tatlıdır." Çocuklarımızın gelecekelerinin kararmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Gençlerimiz; Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların umutlarını her zaman diri tutacağız. Hep birlikte, yumruk yumruğa, gönül gönüle hem ilçemizin hem de ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtacağız" açıklamasını yaptı.

habere-gom.jpeg

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

İnsanıyla, doğasıyla, değerli tarım arazileriyle, çok eski yıllara dayanan tarihi ile Çatalca'nın bugün itibariyle istenilen konumda olmadığını belirten Saral, "İşte bu güzel ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinde bir yönetim anlayışı ile buluşturmak, gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını sağlamak, yeni istihdam alanları açarak işsiz bir tek kişi kalmayıncaya kadar mücadele etmek, bu şekilde gençlerimizin ilçemizi terk etmesinin önüne geçerek, Çatalca'daki her bir bireyin huzur içerisinde hayatını idame ettirmesi yola koyulduk. Ben değil biz anlayışı ile, ortak akıl önderliğinde Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Çatalca'mızı en kısa sürede hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyoruz" açıklamasını yaptı. "Çıktığımız bu yolda en büyük sermayemiz samimiyetimizdir" diyen Dr. Halil Saral, "Bütün yapay ilişkileri elimizin tersi ile itiyoruz. Bizim için önemli olan mücadele ve emektir. Alın teri olan her işin sonu mutlaka güzel olur. Ve bizde buradan bütün Çatalcalılara sesleniyoruz; 31 Mart 2024 akşamı Her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum