Halis Kahriman: Hep beraber dua edeceğiz

Halis Kahriman: Hep beraber dua edeceğiz
Mert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecileri ağırladı. Kahriman, “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili hep beraber dua edeceğiz. Hem bölgemiz için hem İstanbul'umuz için" dedi.

BARIŞ KIŞ- İş insanı Halis Kahriman 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle buluştu. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kahriman, “Esenyurt üzerinde konuşmamız gerekirse, Esenyurt'ta hakikaten çok ciddi problemler var. Ben İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde de Esenyurt'un 43 mahallesindeki bütün eksikleri tespit etmişiz. Esenyurt'un çok ciddi eğitim problemi olduğunu, sınıf mevcutlarının seksene kadar yükseldiğini ifade ettik. Bunu kamuoyunun gündemine taşıdık. Hatta genel merkezde de bu konuyu ele aldık. Kaymakam Bey sınıf mevcutlarının 50-55 civarında olduğunu söyledi. Nasıl 55'e düştü? Okulların koridorlarını sınıfa çevirdiler” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2007 yılında eğitimi Avrupa standartlarına çıkaracağı yönünde bir beyanı olduğunu hatırlatan Kahriman, “Ama Esenyurt'ta maalesef durum bu” diye konuştu.

"Biz göreve hazırız"

Avrupa ülkelerinde sınıf mevcutlarının 14 ile 18 arasında olduğunu dile getiren Kahriman, “Bu rakamlara bakıldığında Esenyurt, üçüncü dünya ülkeleri gerisinde kalmıştır. Bütün problemleri bilen bir ekibiz. Az önce de tanıtım videomuz da gördünüz, sahayı biliyoruz, sokağı biliyoruz, kanat önderlerini tanıyoruz, muhtarlarımızı tanıyoruz. Bölgeyi çok iyi biliyoruz. Ben şahsım olarak 1994'ten beri bölgedeyim. Hem iş yapıyoruz hem de bölgenin bütün dengelleri bilen bir kardeşinizim. Eğer bir görev verilirse inşallah bu sorumluluğun üstesinde çok rahatlıkla gelebileceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısıyla biz bu göreve hazırız. İnşallah önümüzdeki hafta da belli olacak. Hakkımızda hayırlısı ise Allah nasip etsin. Hayırlı değilse Allah nasip etmesin” ifadelerini kullandı.

haberegom.jpeg

"Beraber şahit olacağız"

“Esenyurt'un sorunlarını çözecek bir ekibe ihtiyaı var” diyen Kahriman, “Bu ekip cesaretli olacak, vizyonlu olacak, becerikli olacak ve geçmişinde yapmış olduğu hizmetler de belli olacak. Esenyurt'ta siyasi partilerde aday aday olan birçok arkadaşımız var. Hepsi çok kıymetli. Şüphesiz ki bütün siyasi partilerin aday adayları kıymetli ama Esenyurt'un sorunlarının üstesinden gelecek Esenyurt'tu kalkındıracak, Esenyurtlunun yükünü hafifletecek bir ekibe ihtiyaç var. Bu ekipte ben ve arkadaşlarım olduğuna yürekten inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte hep beraber şahit olacağız” açıklamasında bulundu.

"Yürekten inanıyorum"

Kendisine ve ekibine görev verilmesi halinde Türkiye'deki 973 ilçenin içerisinde seçim kampanyasının en iyi yönetecek ekip olacaklarını belirten Halis Kahriman, “Buna yürekten inanıyorum. Sahayı boş bırakmayacağız. Bütün siyasetçilerin klişe sözleri var; Dokunmadığımız işte sıkmadığımız el bırakmayacağız deniliyor. Ama bunu birebir yapacağımıza ve ekibimizle beraber Esenyurt'taki bütün vatandaşlarımıza ulaşacağımıza sizler de şahit olacaksınız. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili hep beraber dua edeceğiz. Hem bölgemiz için hem İstanbul'umuz için hem ülkemiz için hayırlısı kimse Allah onlara nasip etsin” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.