Halis Kahriman: Sandıkla gelen sandıkla gider!

Halis Kahriman: Sandıkla gelen sandıkla gider!
DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Esenyurt Beldiye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un görevden alınmasına yönelik AK Partili bazı isimlerin gayret içinde olduğunu iddia etti. Kahriman, “Biz halk iradesinin yanındayız. Sandıkla gelen sandıkla gider” dedi

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Esenyurt'ta Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a yönelik AK Parti ve MHP'li bazı isimlerin çirkin bir takım girişimler içinde olduğunu iddia etti. Belediye Başkanı Bozkurt'un yanında olduklarını anlatan Kahriman, “Bizler DEVA Partisi olarak bu durumlara karşı tavrımız nettir.  İlçemizin seçilmiş bir belediye başkanı ve  halkımızın oylarıyla oluşmuş belediye encümen meclisimizin birinci görevi ilçemizin sorunları noktasında siyaset üstü davranıp, acil bir şekilde ihtiyacımız olan çözüm iradesini ortaya koymalarıdır. Geçmiş dönemde iktidar temsilcisi belediye meclis üyeleri aynı şekilde belediye başkanının görevden alınmasına yönelik çalışmalar içerisine girmislerdi. Bizler bunun doğru bir adım olmadığını, sandıkla gelenin yine sandıkla gitmesi gerektiğini ifade ettik” diye konuştu.
 


Engellemeler doğru değil

Esenyurt Belediyesi'nin hizmet üretmemesi adına AK Parti ve MHP'li isimlerin çaba sarf ettiğini de vurgulayan Kahriman, bu tutumun antidemokratik olduğunu ve çok yanlış olduğunu söyledi. Kahriman, “Yaşananlar kesinlikle bir yönetim krizini ifade etmektedir. Bizler bir belediye başkanına iş yaptırmamak için yapılan engellemeleri doğru görmüyoruz. Halkın iradesine saygı duymak zorundayız. Topal ördek durumuna getirilmek istenen bir belediye başkanını elbette anlar ve yanında yer alırız.Tıpkı halk için, ilçemiz için talepte bulunan meclisin yanında yer alacağımız gibi” dedi.

Halk bunun hesabını sorar

Halkın demokrasi dışındaki yolları tercih eden politikacılara sandıkta gerekli dersi vereceğini de belirten Kahriman, “Sizin aracılığınızla birkez daha ifade etmek isterim. Çözüm samimiyet ve diyalogtur. Esenyurt'un devasa sorunları vardır. Muhalefet halk için muhalefet etmeli belediye başkanı ise halk için hizmet etmeli. Aksi takdirde halkımız olup biteni gayet iyi görüyor ilk seçimde bunun hesabını iktidarı ve muhalefeti ile tüm yönetimden sorar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.