Halis Kahriman: Var gücümüzle sahada olacağız

Halis Kahriman: Var gücümüzle sahada olacağız
DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, vatandaşların dileklerini, şikayetlerini ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. Etkili bir ekiple çalıştıklarını ifade eden Kahriman; "Var gücümüzle sahadayız. Ekiplerimiz her alanda halka cevap verebilmek, onları memnun edebilmek ve gönüllerini kazanmak için uğraş gösteriyo" dedi.

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman’ın direktifleri doğrultusunda ilçe yönetimi ve gönüllüleri sahalara inerek esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor..


Çalışmalar hızlanacak

Başkan Kahriman; "Ziyaretlerimizde her bir ailemizin çok farklı hikâyeleri, anıları ve hatıraları vardı. Sevgileri ve mutlulukları paylaştıkça çoğaldı, üzüntüleri ve sıkıntıları da paylaştıkça azaldı. Deva kadroları olarak tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya da devam edeceğiz. Sahadaki varlığımızı gün geçtikçe daha da artıracağız. DEVA Partisi'nin yeri her zaman milletimizin yanıdır. Bizler, vaktimizi ve enerjimizi her zaman çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanıyoruz. Esenyurt’ta bizleri bağrına basan, samimiyetle gönül kapılarını açan, yüreğimizi ısıtıp kalplerimizi yumuşatan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bu ve benzeri saha çalışmalarımızla daha sık beraber olacağız” dedi.

halis lahriman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.