Halit Cebeci: Yolları satmak için yetki aldı!

Halit Cebeci: Yolları satmak için yetki aldı!
Bakırköy Belediyesi bütçeye ek gelir kaydedilmesi amacıya 7 parsel için satış kararı aldı. CHP’li Meclis üyelerinin oy çokluğu ile mecliste kabul edilen gündem maddesi ile ilgili konuşan Ak Parti Grup Sözcüsü Halit Cebeci, yeşil alanlardan sonra yolların satılmaya başlandığını belirterek, “Bakırköy Belediyesi artık yokuş aşağısı gidiyor” dedi

Bakırköy Belediye Meclis toplantısınzda alınan kararla, 7 alanın satışına yetki verildi. Açık teklif usulü ile Encümen tarafından satışı planlanan alanlar, “Yenimahalle 1082 Ada 85 Parsel 1958 metrekare. Osmaniye 267 Ada, 181Parsel 1772.39 metrekare. Şenlikköy 292 Ada, 231 Ada 2.755.40 metrekare. Şenlikköy 292 Ada 232 Parsel 925.71 metrekare. Şenlikköy 202 Ada 2 Parsel 762.24 metrekare. Ümraniye 1030 Ada 122 Parsel 3.631.10 metrekare. Şevketiye 1080 Ada, 42 Parsel 3.749.88 metrekare” oloarak belirlendi.


Ret oyu veriyoruz

Başkanlık teklifi olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü üzerinden gelen teklifle ilgili görüş bildiren Ak Parti Grup Sözcüsü Halit Cebeci, bütçe tutturma oranı yüzde 50 olan Bakırköy Belediyesi’nin başarısız bir belediye olduğunu öncesinde de söylediklerini ifade ederek, “AK Parti ve MHP olarak alınan karara ret oyu veriyoruz. Satışa çıkarılmak istenen yolların kullanılır durumda olup olmaması dışında, Osmaniye Mahallesi’nde yapımına başlanan ‘Kapalı Pazar alanı’ ile alakalı yapılan plan tadilatından dolayı oluşan arsa da satışa çıkarılıyor. Teknik bir konu belki ama gelinen süreçte Bakırköy Belediyesi’nin artık sürdürülebilir bir belediye olmaktan çıkmış, yer satmaya başlamış ve yokuş aşağısı giden bir belediye olmuştur” dedi. CHP Meclis Grup Başkanvekili Mahir Çelik ise Başakşehir’de satılan arsayı örnek vererek, “Gidin parsel parsel sattıklarınıza bakın, ondan sonra konuşun” dtepkisini gösterdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.