Hamit Öncü: Esenyurt'u en iyi ben bilirim!

Hamit Öncü: Esenyurt'u en iyi ben bilirim!
Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman'ın öncülüğünde AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü Asrın Konakları Sosyal Tesisleri'nde gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman'ın düzenlediği programda ilçedeki gençlerle bir araya geldi. Öncü, “35 yıldır burada yaşıyorum. Esenyurt'un derdini de dermanını da en iyi ben bilirim. Bana güvenin, destek verin” diyerek kendisine oy istedi

Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman'ın öncülüğünde AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü Asrın Konakları Sosyal Tesisleri'nde gençlerle bir araya geldi. Kendisinden söz ederek konuşmasına başlayan Öncü, “Yoğun bir program içerisinde koşturup duruyoruz. Allah emeklerimizi zayi etmesin. Çünkü az bir süre kaldı. Bundan sonra yapacağımız her çalışma çok önemli ve değerli. Bugün bizleri burada ağırlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Beni tabii tanıyan, tanımayan var. Ben kendimi tanıtayım. 1957 Mardin doğumluyum. 25 yıl öğretmenlik yaptım. Eğitimciyim, öğretmenlik sonrası 5 yıl Kıraç'ta belediye başkanlığı yaptım. Daha sonra belediyemiz kapandı ve İl Genel Meclis Üyesi olarak valiliğe gittim. Daha sonra orası da kapandı. Şimdi Esenyurt'ta bir mücadele veriyoruz. Belediye başkan adayı olarak çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun demek istiyorum. İçinizden birisiyim. Öyle de konuşuyorum. 35 yıllık bir Esenyurtluyum. Buranın derdini de dermanını da en iyi ben bilirim” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-26-saat-12-42-45-a37a062d.jpg

Ömrüm burada geçti

Esenyurt'a bir ömür adadığını anlatan Öncü, “Ömrümün yarısından çoğu burada geçti. Çoluğum, çocuğum burada doğup, büyüdü. Biz buraları terk etmedik. Allah ekmeğimizi burada verdi. Burada da güzel dostluklar kurduk, güzel insanlar biriktirdik. Bırakıp da nereye gidelim? Sokağa çıktığımızda herkesle selamlaştığımız bir kentte yaşıyoruz. İçinizden biriyim, mutfaktan geliyorum dolayısıyla buranın sorunlarını da en iyi ben biliyorum” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-03-26-saat-12-42-46-374ccdee.jpg

Büyük işler yapacağız

Esenyurt'ta büyük işler yapacaklarını anlatan Öncü, “Bana diyorlar ki; 'Vatandaş size niye oy versin?' sıraladım. Bizim nüfus itibariyle en başta bir sağlık tesisine ihtiyacımız var. Hastanemiz vs var ama yetersiz. Nüfus çok. 15 yıl önce planladığım bir yer vardı Kıraç'ta orada 500 yataklı bir hastane yapacağız. Yine bir adalet sarayı inşa etmek istiyoruz. İnsanlarımız başka ilçelere gitsin istemiyoruz. İnsanlarımız her işini burada yapsın istiyoruz. Bir diğeri de şu ki Esenyurt'ta yoğunluk var. Yeşil alan sıkıntımız var. Bir miktar bir şeyler yapıldı ama yetersiz. Önümüzdeki yine geçmişten planladığım 314 bin metrekare üzerine bir şehir parkı hayata geçireceğim. O proje de çizildi ve hazır” şeklnide konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.