Hasan Akgün: İlçemizde beton zihniyetine geçit yok

Hasan Akgün: İlçemizde beton zihniyetine geçit yok
Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün "Büyükçekmece’de beton zihniyetine geçit yok” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 31 Mart yerel seçimlerinin Büyükçekmece’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “80 bin dönüm arazimiz iştahlarını kabartıyor. Esenyurt gibi yapılmaması için Büyükçekmece’yi korumak birinci görevimiz. Büyükçekmece’de beton zihniyetine geçit yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşti. Açılışa katılan CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Fevziye Şahin, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Erdagöz ve CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ve Büyükçekmece’de yeni bir zafer elde edileceğini belirtti.

“EN AZ 25 İLÇEYİ ALACAĞIZ”

31 Mart yerel yönetim seçimlerini Türkiye çapında en yüksek oyla kazanmayı hedeflediklerini belirten Akgün, “Büyükçekmece’de birinci öncelikli en büyük projemiz 80 bin dönüm arazimizin Esenyurt gibi yapılmaması için çünkü bu arazi onların iştahını kabartıyor. Büyükçekmece’yi korumak birinci görevimizdir. Büyükçekmece’de beton zihniyetine geçit yok. İkincisi deprem kapıda; Büyükçekmece merkezdeki kentsel dönüşüm Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba sahillerinde, Tepecik merkezde, Türkoba da ve Pınartepe’de devam ettirilecektir.

Akgün, şöyle devam etti:

“Önümüzü AK Parti’nin çoğunlukta olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kapattı. İmar planlarını özellikle Tepecik, Türkoba ve Kumburgaz’ın imar planlarını bilerek çıkartmadılar. Çünkü şimdi seçim öncesinde vatandaşa diyecekler ki Tepecik ve Türkoba halkına ‘bize oy verin sizin imar planlarınızı çıkartacağız’. Hatırlayın 5 sene önce de benim karşımdaki aday Tepecik meydanına çadır kurup olmayan imar planlarını astı. Gümbür gümbür geliyoruz, en az 25 ilçeyi alacağız. Artık bu millet uyanmıştır. Artık kaya yerinden oynamış kopmuştur. Tepecik, Türkoba, Kumburgaz halkımızı kurtaracağız. Çünkü o korkunç yüzüyle deprem geliyor. Seçimlerden hemen sonra bu bölgelerin imar planlarını çıkarmakta inşallah yine bize nasip olacak.”

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.