Hastanede darp!

Hastanede darp!
CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, 1 Mayıs açıklaması yapmak isterken gözaltına alınan Sinbo ve SML işçilerinin hastaneye götürüldükleri esnada polis tarafından yerlerde sürüklendiklerini ve darbedildiklerini belirtti

Kod 29'la işten çıkarılan Sinbo ve SML işçileri, 1 Mayıs'ın yasaklanmasına ilişkin açıklama yapmak istemiş ancak açıklamaya engel olan polis, 33 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınanların sağlık muayenesi için Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne getirildiğini belirten CHP Milletvekili Ali Şeker, "Gözaltına alınanlara ve sağlık çalışanlarına şiddet uygulandığına dair sosyal medya paylaşımlarını görünce hemen hastaneye ulaştım. Yaşanan kargaşa üzerine Beylikdüzü Devlet Hastanesi acil servisinde tüm alanlarda sağlık hizmeti sunumu durdu" diye konuştu.


DARP EDİLİP YERLERDE SÜRÜKLENDİLER

Hastaneden yaşananlşarı anlatan Şeker, "Yetkisi olmamasına rağmen hastane çalışma düzenine müdahale eden, acil servis doktorlarına, acil servis sorumlularına, idari sorumlulara ve temizlik işçilerine 'kimsin sen, burada ne işin var, bakmayın, dışarı çıkın' diyerek bağırıp çağıran, itip kakan, yakasına sarılan, darbeden polis amirleri, sağlıkçıların kararlı duruşu ve hastane güvenliğinin de müdahil olmasıyla servis içerisinde bu tavırlarına son vermek zorunda kaldı. Gözaltı muayenesi bitirilen vatandaşlar darp edilip yerlerde sürüklendi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.