Hayatını yazsa roman olur!

Hayatını yazsa roman olur!
Türkiye'de medya dünyasının en renkli isimleri arasında yer alan Seyhan Soylu, namıdiğer Sisi... Açıklamalarıyla, hareketleriyle sık sık gündem olan Soylu'nun, hayatı da yazılsa roman olacak türden. Gelin ünlü ismin hayatını birlikte okuyalım

1966 doğumlu olan Seyhan Soylu, Polis Akademisi'ne birincilikle girdi ancak kendi ifadesiyle "cinsel tercihinden dolayı şutlandı. Ergenekon davasında Nurseli İdiz ile birlikte gözaltına alınan Sisi, Semih Tufan Gülaltay’ın yandaşı olmakla itham edildi. Kendisini milliyetçi travesti olarak tanımlayan Seyhan Soylu'nun kolunda bozkurt, alnında ise yıldız dövmesi vardır.  O yıldızın anlamını ise şöyle özetledi; “Bir sürü üst düzey bürokrattan, emniyet teşkilatından, askeriyeden, hiçbirinden bana toplum içinde bravo almadım ama hepsi alnımı öptüler. Onun için de alnıma bir tane yıldız yaptırdım. Alnımdaki yıldızın sebebi de bu.”



MHP'ye zarar vermek istemedim

Siyasetle ilgisi de epey organik. DYP'ye danışman olmasından tutun da DSP'den ve Saadet Partisi'nden milletvekili aday adaylığı geçmişi de var. Ülkücülüğe olan yakınlığını da gizlemeyen Sisi, MHP'den de teklif geldiğini ancak partiye zarar vermemek adına teklifi kabul etmediğini beyan etti. Seyhan Soylu'nun isminin geçtiği en önemli olaylardan biri de 28 Şubat sürecinde rol aldığı ve JİTEM bağlantısı iddiaları. Bu yüzden Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandığı bir dönem var.


Turgut Özal'ın önünde soyundu

12 Eylül sonrası, Amerikalı eşcinsellerin sembolü turuncu "No No" tişörtü giyen Anavatan Parti'li Güneş Taner'i protesto için Turgut Özal'ın önünde soyundu. Bu nedenle içeriye alındı, on beş gün işkence gördü. O olayı şu şekilde anlattı: "Beni dövdüren emniyet müdürünü kendime âşık edip, sonra da onu bir dergiye kapak yapıp görevinden aldırdım. Böylece o on beş günün intikamını aldım. Daha sonra rahmetli Turgut Özal'la da tanıştım. Yaptığımdan çok utandım, çocuksu bir duyguymuş o protesto."


Evlilikte umduğunu bulamadı

2020 yılında Rizeli iş insanı Fahri Yazıcı ile imam nikahıyla evlendiğini de yine basında çıkan haberlerden biliyoruz. Instagram'dan tanıştığı eşiyle nikahında peçeli bir kıyafet giymişliği de var. Ancak bu birliktelik kısa süre sonra hakaret ve şantaj gerekçesiyle Soylu tarafından mahkemeye taşındı.




Spermlerini dondurmuş

Bir de geçiş operasyonu olmadan önce spermlerini dondurup yurt dışındaki bir sperm bankasında sakladığı bilgisi var. Yani gerçekten nerden başlasak, nasıl anlatsak bir isim Seyhan Soylu. Kendisiyle ilgili o kadar çok detay var ki, bu sadece bizim özet olarak derleyebildiklerimiz. Hem karanlık, hem ilginç hem de deli cesaretli birisi desek bizi dövmez herhalde...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.