Hayvanseverler can dostlar için Beylikdüzü’nde bir araya geldi

Hayvanseverler can dostlar için Beylikdüzü’nde  bir araya geldi
Beylikdüzü Komşuları Derneği'nin düzenlemiş olduğu Beylikdüzü Belediyesi, Büyükçekmece Dans T.C MEB Özel Türker Doğan Müzik Kursu katkılarıyla gerçekleşen “Can Dostunu Al Gel etkinliği” Beylikdüzü’nde yapıldı. Beylikdüzü Yaşam Vadisi Gençliğimiz Var sahnesinde Sokak Hayvanları yararına düzenlenen etkinliğe çok sayıda hayvanseverin candostlarıyla birlikte katıldığı görüldü.

Gerçekleştirilen etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı mutluğunu dile getiren BEYKOMDER Başkanı Osman Tezemir, “Bu güzel ve anlamlı etkinliğe emek veren ekip arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepsinin emeklerine sağlık. Bize destek veren Beylikdüzü Belediye Meclis üyemiz Nejla Kotil Saruhan ablamıza ve Kültür Müdürümüz Mustafa Karaoğlu beyefendiye de ayrıca çok teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmayan zaman ayırarak etkinliğimize katılan hayvansever komşularımızın ayaklarına sağlık.” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte Balkan Yöresi oyunları, zeybeklerin Ege yöresi oyunlarıyla ve sirtaki dans gösterileri Buzuki Orhan olarak bilinen sanatçı Orhan Osman da seslendirdiği eserlerle hayvan severlerin büyük alkışını aldı.












HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.