Herkes Başakşehirli olacak

Herkes Başakşehirli olacak
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İnönü Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Tecrübe Paylaşımı ve Mezun Buluşması etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Kartoğlu, “İstanbul'un en yeşil ilçesi biziz. Gelin, görün hayran kalacaksınız. İddia ediyorum bir gün herkes Başakşehirli olacak” dedi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Malatya’ya gitti. Malatya ziyaretinin ilk durağı mezun olduğu İnönü Üniversitesi oldu. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile bir araya gelen Başkan Kartoğlu, öğrencilere yönelik faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından, Kariyer Merkezi’nce İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Ek Bina Konferans Salonu’nda düzenlenen Tecrübe Paylaşımı ve Mezun Buluşması etkinliğinin konuğu oldu. Başkan Kartoğlu, gençlerin merak ettiği tüm soruları tek tek yanıtladı.

Mezun olduğum okula yeniden geldim
Mezun olduğu üniversiteye girdiği andan itibaren anılarının yeniden tazelediğini söyleyen Başkan Kartoğlu, “Bugün, okula ilk geldiğim günü hatırladım. Böyle bir ortamda sizlerle birlikte olmak benim için çok kıymetli. Gençlerimize çok değer veriyor, onların istekleri doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Gençlerimiz bir ağabey olarak tavsiyelerde bulunuyor, kendilerini geliştirmeleri ve +1’lerinin olması gerektiğini söylüyorum. Size de aynı tavsiyede bulunmak istiyorum. Birçok başlıkta kendinizi geliştirin ve iş hayatınızda ‘Lütfen bizimle çalışır mısınız?’sorusunu alan kişi olun” diye konuştu.

İstanbul'un en yeşil ilçesiyiz
Gençlere Başakşehir’i anlatan Başkan Kartoğlu, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. En güçlü belediyeler arasında ilk sırada yer aldıklarının altını çizen Başkan Kartoğlu, “İstanbul’un en yeşil ilçeyiz. Şehircilik kalitesi ve modern şehircilik yapısına sahibiz. Sanayide, sağlıkta, sporda her zaman öncü olduk, olmaya da devam ediyoruz. Göreve geldiğim süre içerisinde de İstanbul’da oyunu en çok artıran ilk iki ilçeden biri olduk. Bulunduğum her ortamda ‘Herkes bir gün Başakşehirli olacak’ diyorum. Bu sözümü burada da yenilemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Siz ülkemizin genç cevherlersiniz
Gençlere yönelik çok farklı ve kapsamlı projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Kartoğlu, sözlerini tamamladı: “Espordan salon sporlarına, İstanbul Gençlik Oyunları’ndan çevrimiçi eğitimlere kadar gençlerin her alanda yanındayız. Gençlerle birlikte olmak ve onlarla hareket etmek çok kıymetli. Meraklı olursanız ve araştırırsanız başarı kapıları sonuna kadar açılıyor. Hayal edin ve hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Siz, ülkemizin geleceği olan genç cevherlersiniz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.