HEYBET'li açılış

HEYBET'li açılış
HEYBET Döner'in Esenyurt şubesi; İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çetin Çapan ve bölge iş insanlarının katılımıyla açıldı

Dördüncü şubesinin açılısını yapan HEYBET Döner artık Esenyurt'ta. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Esenyurt İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Çetin Çapan ve bölge iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirilen açılış, görkemli görüntülere sahne oldu. Açılışta konuşan Kaymakam Karagül, “Esenyurt'ta zaten Esenkent tarafında bir Heybet Döner'imiz vardı. Biz de oraya keyif alarak giderdik. Bu lezzetli mekanın bölgemize de taşınması bizim için gururdur. Ben tekrar emeği geçenleri tebrik ediyorum. Böyle güzel bir mekanı Esenyurt kazandığı için mutluyuz” dedi.

Tebrik etmek gerekir
Türkiye'de zorlu ekonomik şartlar içerisinde HEYBET Döner'in açılış yaptığını anlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, “Burada önemli bir noktada döner dükkanı açıldı. Esenyurt ilçesine hayırlı olsun. Böyle bir zamanda iş yeri açmak cesaret işidir. Büyükçekmece'de kapanan iş yeri sayısı 274. Dolayısıyla böyle bir zaman iş yeri açmak tebrik edilesi bir iştir” diye konuştu. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli ise; “Şimdiden bol kazançlar diliyormu. Piyasanın kötü olduğu, pandeminden çıktığımız bir dönemde açılan bir mekan. Burası da umut veriyor. İyileşeceğiz, güzel günler devam edecek. Heybet Döner Esenyurt'a hayırlı olsun. Artık Avcılar'a da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye burada
HEYBET Döner'in işletme olarak Türkiye'nin lezzetlerini bir arada buluşturduğunu kaydeden işletme sahibi Caner Aksu da, “Heybet Döner'in 4'üncü şubesini açıyoruz. Açılışımızı gerçekleştirdik. Odun ateşinde döner üretip zincir haline getiriyoruz. Bu bölgedeki herkesin bu markaya sahip çıkmasını istiyoruz. 220 kişiye hizmet edebiliyoruz. Çoğunluk olarak Bahçeşehir şubedeyiz. Burada 22 arkadaşımız hizmet verecek. Bölgeye paket servisimiz olacak. Dönerimizde kuyruk yağı kullanmıyoruz, dönerimizi yağlandırmak için kuzu döş kullanıyoruz. Onu da Trakya'dan temin ediyoruz. Etlerimiz de Afyon etidir. Başlangıçta ikram ettiğimiz salatalarımız tazedir. Ankara'nın Çubuk turşularını ikram ederiz. Başlagıcından tatlısına kadar her ürünümüz Türkiye'nin yöresindendir. Tatlılarımız Karadeniz yöresindendir” şeklinde konuştu.

Başarıyla ilerleyeceğiz
Her zaman başarıyı hedeflediklerini kaydeden Aksu, “Heybet Döner, döneri fast food algısından çıkarıp misafirlerini bir lokanta havasında ağırlayan bir yer olsun istedik. Her ortamda dönerin yenebileceğini göstermek istedik. Bugüne kadar başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra da aynı başarı doğrultusunda ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

esenyurt heybet döner

esenyurt heybet döner

esenyurt heybet döner

esenyurt heybet döner
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.