Hiçbirimiz iyi değiliz!

Hiçbirimiz iyi değiliz!
Kadıköy Belediyesi’nin kadın çalışanları deprem bölgesindeki kadınlar için mesaj paylaştı. Hazırlanan film, “Hiçbirimiz iyi değiliz.” sözleriyle başlıyor, “Biz İstanbul’dayız ama ruhlarımız orada, enkazdayız hepimiz. Artık iyi olma zamanı, birlikte iyi olma zamanı” sözleriyle devam ediyor ve yanınızdayız mesajı veriyor.

Kadıköy Belediyesi’nin kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında hazırladıkları bir filmle deprem bölgesindeki kadınlara dayanışma mesajı iletti. Film “Hiçbirimiz iyi değiliz.” sözleriyle başlıyor, “Biz İstanbul’dayız ama ruhlarımız orada, enkazdayız hepimiz. Artık iyi olma zamanı, birlikte iyi olma zamanı” sözleriyle devam ediyor ve yanınızdayız mesajı veriyor.

16 kadın rol aldı

Filmde belediyenin 16 kadın çalışanı rol aldı. Aralarında afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılanlar, başkan yardımcısı, müdürler, mühendisler, sağlık çalışanları, muhabirler, zabıtalar ve işçilerin olduğu kadın çalışanlar şu sözleri okuyarak deprem bölgesindeki kadınlara birlikte iyi olacağız mesajı verdi: “Hiçbirimiz iyi değiliz. Biz İstanbul’dayız ama Ruhlarımız Adana’da, Turgut Özal Bulvarı’nda, Adıyaman’da Mecburiyet Caddesi’nde, Malatya’da Bent Başı’nda, Kahramanmaraş’ta 12 Şubat’ta, Osmaniye’de Rahime Hatun’da, Kilis'te Yavuz Sultan Selim’de, Diyarbakır'da Bağlar’da, Gaziantep'te Şehit Kamil’de, Hatay’da Asi’nin kıyılarında, Şanlıurfa’da Bahçelievler’de, Enkazdayız hepimiz. Ama saklanmış kelebekler gibiyiz. Bir gün gelip saklandığımız dallardan havalanıp sevdiklerimizin ruhuna dokunacağız bütün renklerimizle. Artık iyi olma zamanı. Birlikte iyi olma zamanı. Biz şimdi, sizin için iyiyiz. Bağışlamanın, yardımın değil, bir gün hepimize lazım olacak iyiliğin peşindeyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.